SAJAM VJENČANJA U ARENI ZAGREB OD 2. DO 4. VELJAČE – VELIKO JUBILARNO IZDANJE!

Veljača je mjesec ljubavi - rezerviran za Sajam vjenčanja!
Vidi originalni članak

Regionalno najveća i najraskošnija manifestacija vjenčane tematike održat će se u Areni Zagreb od 2. do 4. veljače 2024. godine, i to 25. godinu zaredom. Na raskošnom, jubilarnom izdanju Sajma vjenčanja predstavit će se 200 izlagača - saloni vjenčanica, dizajneri, zlatari, cvjećari, slastičari, catering kuće, fotografi, dekorateri, organizatori vjenčanja te ostali sudionici važni za organiziranje svadbene svečanosti – na više od čak 5500 četvornih metara!

Arena Zagreb, najveća dvorana u Hrvatskoj, i Sajam vjenčanja ugostit će tradicionalno nekoliko tisuća posjetitelja u tri dana održavanja manifestacije, budućih mladenaca, ali i zaljubljenika u vjenčane svečanosti. Posjetitelje očekuje bogat i sadržajan program - zanimljive promocije, kreativne radionice, degustacije slastica, cvjetne radionice, prezentacije trendova u vjenčanoj modi, nagradne igre s vrijednim darovima, dobrotvorna tombola, atraktivne pogodnosti za uštedu prilikom organiziranja vjenčane svečanosti...

Kao nacionalni projekt Sajam vjenčanja od samih početaka ima donatorsku notu, a već šestu godinu zaredom njegovo je humanitarno djelovanje namijenjeno Udruzi liječnika, zdravstvenog osoblja i roditelja djece s prirođenim srčanim greškama Veliko srce malom srcu.

Da je za život dovoljno i pola srca, pokazuju najmlađi štićenici ove udruge. U Hrvatskoj  trenutačno živi više od 10.000 djece sa srčanim bolestima, a svake godine rađa ih se još najmanje 500. Unatoč tomu, svijest javnosti o položaju i problemima s kojima se susreću djeca s prirođenim srčanim bolestima i njihovi roditelji iznimno je niska.

Stoga će zagrebački Sajam vjenčanja uoči obilježavanja Festivala srca - Svjetskog tjedna djece s prirođenim srčanim bolestima (od 7. do 14. veljače) podržati djelovanje Udruge donatorskom tombolom za posjetitelje s bogatim fondom nagrada. Cjelokupnu akciju za najmlađe heroje, štićenike Udruge, pjesmom će podržati i zvijezde u sklopu glazbeno-modnog događanja na Sajmu vjenčanja.

Inspirirajte se na predstojećem Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb za vaš dan iz snova i uživajte u organizaciji vlastite vjenčane priče. Sajam se održava od 2. do 4. veljače 2024. godine, i to u petak od 14 do 20 sati, u subotu od 10 do 20 sati te u nedjelju od 10 do 19 sati.

Više informacija o Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb doznajte i na Facebooku.

Jedan od najpopularnijih makeup brendova izdao novu liniju ruževa koja je inspirirana vintage Hollywoodom
Želite veće usnice? Donosimo popis najboljih proizvoda za instant povećanje volumena
Znate li zašto niacinamid trebate koristiti za njegu lica? Sastojak je za koji kažu da je 'čarobnjak' kod rješavanja akni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".