Romantična komedija koja je osvojila srca publike: 'Nobody Wants This' vraća se s drugom sezonom

Druga sezona serije "Nobody Wants This" obećava da će istražiti neka univerzalna pitanja s kojima se svi suočavamo u ljubavi
Vidi originalni članak

Dobre vijesti za sve ljubitelje romantičnih komedija! Netflixova hit serija "Nobody Wants This" obnovljena je za drugu sezonu, a sudeći po reakcijama publike, očekuje nas još više smijeha, drame i neodoljive kemije između Kristen Bell i Adama Brodyja. U prvom planu ove serije nalazi se drska, seks-pozitivna voditeljica podcasta, Joanne (Bell), koja se neočekivano zaljubi u modernog židovskog rabina Noaha (Brody). Njihov nesvakidašnji odnos, ispunjen humorom i emocionalnim zavrzlamama, odmah je osvojio publiku, ali je ubrzo postalo jasno da će kulturološke i obiteljske razlike stvoriti ozbiljne prepreke njihovoj ljubavnoj priči.

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Kreirana od strane Erin Foster, koja je inspiraciju za seriju pronašla u vlastitom životu, "Nobody Wants This" od samog početka oduševljava gledatelje svojom autentičnošću i specifičnim humorom. Serija se gotovo odmah nakon premijere našla u Netflixovom top 10, a kritičari su je hvalili zbog neodoljivih performansa glavnih glumaca i originalne priče koja daje svjež pogled na modernu ljubav.

Druga sezona stiže 2025. – što nas očekuje?
Iako datum izlaska druge sezone još uvijek nije službeno objavljen, Netflix je potvrdio da serija stiže prije nego kasnije, najavivši povratak u 2025. godini. Prva sezona završila je napeto – posljednja scena prikazala je Noaha kako trči za Joanne kako bi je poljubio na parkiralištu, ostavljajući obožavatelje u slatkom iščekivanju hoće li njihova ljubav opstati.

Adam Brody je, u intervjuu za Netflix Tudum, otkrio što misli da taj završni poljubac znači za njihov odnos: “Noah želi reći da stavlja Joanne na prvo mjesto. Sve drugo će se riješiti, ali ona je njegov prioritet.” No, s obzirom na to da ljubav često ne funkcionira tako jednostavno, Brody se zapitao hoće li Noah i dalje osjećati isto u "svjetlu dana". To je, prema njemu, pitanje koje će druga sezona istražiti – što znači staviti nekoga ispred svega? I može li se to održati u stvarnom svijetu punom prepreka?

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Kristen Bell je u intervjuu za TVLine otkrila kako oboje likova žele napraviti kompromis jedno za drugo, ali pitanje je hoće li društveni pritisci prevladati njihovu ljubav. Bell dodaje: “Druga sezona istražit će kamo ih vodi taj kompromis. Hoće li uspjeti zadržati ono što osjećaju među sobom ili će im vanjski faktori stati na put? To je pitanje s kojim se mnogi mogu poistovjetiti – želim li ono što želim ili ono što društvo očekuje od mene?”

Nova kreativna energija iza kamera
Za drugu sezonu, serija donosi promjene u kreativnom timu. Prvu sezonu su vodili Erin Foster i Craig DiGregorio, ali u novom poglavlju serije na scenu stupaju Jenni Konner i Bruce Eric Kaplan, koji su ranije radili na popularnoj HBO-ovoj seriji "Djevojke". Njihov angažman obećava osvježenje u tonusu serije, s još većim naglaskom na emocionalni razvoj likova i njihove međusobne odnose.

Foster, koja ostaje izvršna producentica serije, nedavno je na svom Instagramu podijelila nekoliko uzbudljivih detalja o nadolazećoj sezoni. U jednoj objavi, vidi se kako sjedi s novim voditeljem serije, Jennijem Konnerom, uz opis: "Spremam zabavne ideje za drugu sezonu." U drugom postu, Foster je zadirkivala obožavatelje, objavivši fotografiju cijelog kreativnog tima okupljenog oko laptopa, uz natpis: "Kad biste samo znali što gledamo."

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

Što bi to moglo značiti za Joanne i Noaha? Hoće li njihova veza rasti unatoč izazovima? Ili će se njihovi kulturni i obiteljski pritisci pokazati prevelikim teretom? Iako su obožavatelji ostali s nadom nakon tog završnog poljupca, jasno je da nas očekuje još puno emotivnih uspona i padova.

Hoće li ljubav pobijediti?
Druga sezona serije "Nobody Wants This" obećava da će istražiti neka univerzalna pitanja s kojima se svi suočavamo u ljubavi: Koliko daleko smo spremni ići da bi ljubav uspjela? Kada kompromis postaje prevelik? Što znači rasti zajedno, a ne izgubiti sebe u vezi? Dok Noah i Joanne koračaju kroz ove izazove, publika će zasigurno biti prikovana za ekrane, s nestrpljenjem očekujući odgovore.

Jedno je sigurno – ljubav, smijeh i dramski trenuci koji su obilježili prvu sezonu nastavit će se i u drugoj, a mi jedva čekamo vidjeti što će nova sezona donijeti za ovaj neobični, ali neodoljivi par.

Odlična kreativna menadžerica: 'Trenutno sam u kaubojskom điru i fora mi je sve s remenjem'
Naš poznati arhitekt ima super modnu formulu: Vječna klasika nikad bolje nije izgledala!
Uspon i pad Victoria's Secreta: Od malog biznisa čovjeka koji je supruzi želio kupiti rublje do optužbi i loše politike

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".