Rođena je Ingrid Bergman

Subotom, na Divinom web portalu , možete pročitati događaje iz prošlosti koji su ostavili svoj trag u njoj. Danas slavimo rođendan glumice čiji zaljubljenici nisu samo došli iz Hollywooda, već iz čitavog svijeta. Nakon duge bitke sa rakom dojke, život ove zvijezde se ugasio, a tko zna koliko je još svjetskih klasika sa njezinim imenom moglo izaći.
Vidi originalni članak

Slavna švedska glumica koja je ovjekovječila svoju glumačku karijeru u jednom od najpoznatijih filmova svih vremena „Casablanca“ , rođena je 29.08.1915. godine. Svoj život okončala je na svoj šezdeset i sedmi rođendan, a do tada je dobila tri  Oscara, dva Emmyja, četiri Zlatna globusa i nagradu Tony za najbolju glumicu. Nije neka tajna koliko ju je Hitchcock volio jer je glavnu ulogu imala čak u tri njegova poznata filma. Unatoč činjenici što je prevarila muža iz prvog braka, što ju je javnost blatila po novinama godinama poslije toga, ostavila je svoj trag u prošlosti kao jedne od najboljih glumica prošlog stoljeća.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".