Robert Sever predstavio novu kolekciju: Osim modne, tu je i linija proizvoda za dekoraciju interijera

Hrvatski modni brend predstavlja novu kampanju za dvije nove linije - koje prelaze iz modnih okvira u lifestyle.
Vidi originalni članak

Ususret blagdanskim danima, i kao vrhunac godine u kojoj sve 20 godina rada, Robert Sever i njegov tim odlučili su predstaviti dvije nove linije koje su kreativno razvijali kroz cijelu godinu.

- Moja osobna opsesija s dekoracijom prostora, kao i uređenje interijera rezultiralo je idejom da sami stvorimo neke elemente koji su nužni da bi interijer odisao kao dom- a da su pritom artikli lijepi, primjenjivi i korisni. Druga ideja na kojoj smo radili je održivost mode kroz nosive artikle koji su izrađeni od retro materijala- bez obzira da li se radi o vintage materijalima ili uzorcima koji podsjećaju na neka minula sretnija vremena. U tom kontekstu izabrali smo nekoliko naših klasičnih i voljenih artikla koje smo izradili tako da nemaju kontekst sezone ili trenda- već da i vizualnom kao i funkcionalnošću izađu iz okvira vremena. Ovakav artikl ima sve vrijednosti samog zanata, i bez obzira na retro uzorke, izgleda izuzetno suvremeno - rekao je Robert Sever

Da bi priča bila vizualno zaokružena, i ovu kampanju snimio je sam dizajner, i to u najintimnijem okruženju - u svom vlastitom životnom prostoru. Snimajući svoje omiljene modele,muze i svog psa Seku, ovime kroz fotografije istražuje ideju primjenjivosti novih linija upravo u svakodnevnom životu.

U kolekciji HOME & VINTAGE fokus je na mekanim prekrivačima koji smo izradili u kombinaciji žakarda koji neodoljivo podsjećaju na vintage tkanine, zajedno sa mekanim umjetnim krznom. Ukrasni jastuci izrađeni su u zanatskoj maniri, a ispirani su engleskim interijerima. Svi dolaze kao unikatni komadi ili u mini serijama, s predivno izdizajniranim detaljima.

Da bi blagdanska sezona bila potpuna pripremili su i seriju ukrasa koji su pripremljeni od recikliranog trapera, a koji možete naručiti s personaliziranim imenom, kao i ručno rađenim detaljima od kristala. Napravili su i selekciju ukrasa za bor od staklenih kristala.

- Kao i u svakoj kolekciji i ovog puta imamo predivne bestseller krune s ručno rađenim ukrasima os metala i staklenih kristala. Ponuda je zaokružena i toplim RS kapicama podstavljenim umjetnim krznom koje su i ove sezone ukrašene nježnim ukrasima, a ispleli smo ih u pet varijanta boja - poručili su iz RS brenda

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".