Restoran koji odiše glamurom

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Brand Fortnum & Mason otvara glamurozni restoran u Londonu, a na meniju će se naći najluksuznije delicije...
Vidi originalni članak

Fortnum & Mason, brand poznat po egzotičnim i luksuznim proizvodima diljem svijeta, kao i restoranima vrhunski uređenih interijera, u listopadu otvara novi restoran u Londonu. Naziva 45 Jermy St po ulici u kojoj se nalazi, restoran će na meniju imati posebne delicije, kao što su jaja s avokadom i Virgin Mary umakom za doručak, do pečenih krumpira s kavijarom za večeru. Za dizajn interijera čiji je koncept inspiriran zlatnim dobom glamura zaslužan je Martin Brudnizki, jedan od najboljih dizajnera interijera koji je uredio mnoge poznate barove, restorane i klubove te je iznimno cijenjen od strane struke.

Fortnum & Mason restorani posjetiteljima pružaju neprocjenjiv doživljaj, od ispijanja tradicionalnog popodnevnog čaja u elegantno uređenom salonu do uživanja u posebnim vrstama sladoleda i ispijanja najfinijeg šampanjca, a osim egzotičnih prehrambenih proizvoda, brand Fortnum & Mason u ponudi ima i gift artikle, kao i liniju proizvoda za njegu kože. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".