Recept za čokoladne browniese iz slastičarnice Le Kolač koji su gotovi za manje od 45 minuta

Nakon kremastog cheesecakea za kojeg se tražila šnita više, danas donosimo recept za browniese!
Vidi originalni članak

Jedan od profila koji nas posebno veseli na društvenim mrežama je onaj Le Kolača, slastičarnice Roberta Hromalića. Na njemu je Robert dijelio ukusne recepte za slastice, a nakon što smo isprobali recept za ukusan, kremasti cheesecake, red je došao na čokoladne browniese, a njima je stvarno teško odoljeti. U nastavku prenosimo cijeli recept, a još ideja možete pronaći na Instagramu Le Kolača.

Sastojci

  • 150 g tamne čokolade
  • 125 g maslaca
  • 200 g kristal šećera
  • 2 jaja
  • 3 g vanilije (pasta ili aroma)
  • 100 g brašna
  • 3 g praška za pecivo
  • 1 g soli
  • 75 g komadića čokolade
  • 75 g sjeckanih badema

Priprema

  1. Zagrijte pećnicu na 150°C
  2. Rastopite maslac i čokoladu
  3. Pjenjačom pomiješajte jaja, šećer i vaniliju
  4. Mješavinu prelijte preko čokolade
  5. Dodajte prosijano brašno i prašak za pecivo
  6. Dodajte komadiće čokolade, sjeckane orahe i sol
  7. Napunite kalupe koje ste prezhodno premazali maslacem i pobrašnili
  8. Pecite 30 minuta

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".