Razveselite slavljenike u izolaciji i počastite ih rođendanskim paketom s potpisom Ivane Čuljak i brenda kofer.

Ivana Čuljak iza bloga Neka jedu kolače i dućan kofer. imaju super ideju koja će razveseliti sve slavljenike, ali i one željne slatkog
Vidi originalni članak

Ok, vjerujemo kako karantena nije bila dio plana proslave rođendana, no vrlo je važno prilagoditi se postojećoj situaciji i rođendan proslaviti unutar četiri zida i s ukućanima. Ipak, da rođendan i dalje ima slatki predznak, pobrinuli su se Ivana Čuljakpastry-chefica koja stoji iza profila Neka jedu kolače te zagrebački brend kofer., čiji je dućan u Gundulićevoj ulici u kratkom roku postao omiljena adresa ljubitelja mirisnih svijeća, gin-boxovacool rokovnika...

Za sve koji žele razveseliti slavljenika u izolaciji (ili počastiti sebe same), Neka jedu kolače i kofer. pripremili su odlične pakete koji će definitivno izmamiti osmijeh na lice i olakšati boravak u karanteni. U paketu se nalazi rođendanski tart od koksa i ananasa ili od ruže i maline, a upravo je posljednji osvojio nepca posjetitelja na zadnjem Fuliranju. Osim torte, u paketu dolazi i gin-box, odnosno vino, ovisno o željama, cool rokovnik i, naravno, čestitka za rođendan!

Ivana Čuljak je za blog Vilicom kroz Hrvatsku rekla da radi dvije vrste tarteva, onaj s ružom i malinom te Piña colada tart.

- Ruža i malina zapravo su nova verzija mog poznatog deserta, ali ovog puta dolaze u proljetnom izdanju, s kremom od bijele čokolade. Iskreno, ne znam koji mi je bolji. Tarteve u kombinaciji s proizvodima iz kofera. dostavljamo na adrese na području Zagreba. Plaćanje se obavlja karticom i paket stiže na adresu, važno je tek naručiti ga tri dana prije rođendana i to je to, rekla nam je Ivana za Vilicom kroz Hrvatsku. 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".