Razveselite mamu za Majčin dan: Evo gdje sve možete naručiti buket cvijeća

Cvijeće je uvijek dobra ideja pa smo izdvojili nekoliko web shopova na kojima buket možete naručiti na kućni prag
Vidi originalni članak

U nedjelju je Majčin dan, a iako ih veseliti treba svakodnevno, druga nedjelja u svibnju njihov je poseban dan. Ako nemate ideju čime biste joj izmamili osmijeh na lice, s buketom cvijeća nikad nema greške, no u novoj situaciji možda cvijeće u najbližoj cvjećarnici nije opcija. Umjesto toga, možete naručiti buketić, a u nastavku donosimo nekoliko adresa cvjećarnica koje će na kućni prag dostaviti najmirisnije i najsvježije cvijeće. 

Blooming.hr trenutačno dostavlja samo na području grada Zagreba i okolice, a dostavljaju u željenom terminu. Za narudžbe iznad 150 kn dostava je besplatna, a za Majčin dan dostavljaju cijeli dan, od 8 do 21 sat. 

Web shop Dostava cvijeća dostavlja cvijeće na području Zagreba i Splita, a jamče da su svi buketi izrađeni od svježeg i lijepog cvijeća, aranžirani od cvjećara s više od 20 godina iskustva. Više detalja možete pronaći na njihovoj web stranici. 

Iz cvjećarnice Cvijet kažu kako cvijet pristaje svakog prigodi, pa tako i Majčinom danu, a za isporuke u nedjelju zaprimit će samo ograničen broj narudžbi te ih je sve potrebno napraviti barem dan ranije. 

Cvjećarnica Ljubica dostavlja cvijeće na području Zagreba i okolice, a dostava je moguća isti dan za narudžbe zaprimljene do 12 h te je dostava uključena u cijenu buketa. Dostavljaju radnim danima, subotom, nedjeljom, kao i praznicima i blagdanima. 

Uz svaki kupljeni buket, Internet cvjećarnica Zagreb ima besplatnu dostavu na bilo koju zagrebačku adresu. Također, uz svaki kupljeni buket dolazi i besplatna kartica za personaliziranu poruku, a kažu da im je bitno da svaki cvijet bude savršen, kao i da svaki buket bude na vrijeme dostavljen. 

Cvjećarnica Blossom & Bloom narudžbe zaprima jedan dan unaprijed kako bi buket bio napravljen od najsvježijeg cvijeća neposredno prije isporuke jer će tako i aranžman duže trajati, a sve detalje dostave možete vidjeti na njihovoj web stranici.

Web shop Cvjetni buketi osigurao je besplatnu dostavu cvijeća za sve svoje klijente. Od ponedjeljka do subote dostavljaju od 8 do 20 sati, a nedjeljom i praznicima od 8 do 14. Cvijeće se može dostaviti i isti dan, a narudžbe za isti dan zaprimaju se do 14 sati te je vremenski rok dostave 4 sata od trenutka zaprimljene uplate. Gradove u koje dostavljaju možete potražiti na njihovoj web stranici. 

Na web shopu Lela Design dostava je moguća isti dan, no treba naručiti do 10 ujutro i biti fleksibilan kod odabira. Na stranici su napisali kako rade čuda, no istovremeno trebaju imati dovoljno vremena za pripremu i narudžbu cvijeća. 

 

Ivanino lice sigurno vam je poznato - bila je naša Diva godine, a sad je povod nešto drugačiji  Ivana Matković Leko je stem cell znanstvenica i na newyorškoj Columbiji radi na terapeutiku za koronavirus. Što je naša nova zvijezda naslovnice rekla o cijeloj situaciji, pročitajte u novoj Divi u subotu, 9. svibnja ekskluzivno uz Večernji list 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".