Koktel sa samo dva sastojka koji će vas oduševiti

Kako biste vikend preživjeli u punom sjaju, pripremite ovaj koktel osvježenja sa samo dva sastojka!
Vidi originalni članak

Ovaj jednostavni koktel s dva sastojka jedan je od onih najpoznatijih u svijetu - Garibaldi. Ako ste ikada posjetili Italiju, znate da ga talijani često koriste i kao aperitiv, a i ime je dobio prema Giuseppeu Garibaldiju, talijanskom revolucionaru koji se borio za slobodu Italije. 

Uz pomoć ovog koktela, vjerujemo da ćete se i vi izboriti za slobodu od ljetnih vrućina i pronaći pravo osvježenje u njemu, a možete ga servirati uz subotnji ručak kao aperitiv ili u nešto kasnijim satima svojim prijateljima! 

Sastojci (za jednu čašu):

- 4 dcl Campari likera

- svježe cijeđeni narančin sok 

Priprema: 

Dodajte dvije kockice leda u čašu te dodajte liker i cijeđeni narančin sok. Promiješajte. Dodajte još jednu kocku leda i uživajte u svojem osvježenju!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".