Ratovi zvijezda na "fashion" način

Omiljena filmska saga, dobila je nešto drugačije, ali svima dobro poznate, glavne aktere...
Vidi originalni članak

Nastavak sage Ratova zvijezda: Sila se budi, izazvao je globalno ludilo. Brojni zaljubljenici u ove, sad već legendarne, stvarne i nestvarne filmske likove, brže bolje su pohitali u kina, a cijelo tržište prepoznalo je plodno tlo. Tako su trenutačno popularni razni kostimi, igračke, igrice, mobilne aplikacije, pa čak i slatkiši inspirirani omiljenim likovima.

 S obzirom na to kako je modna industrija jedna od najjačih industrija svijeta, nije dugo trebalo da na društvenim mrežama osvanu plakati inspirirani Ratovima zvijezda koji su u prvi plan stavili glavne svjetne modne aktere poput Anne Wintour, Victorije Beckham i Care Delevigne. Mi smo se dobro nasmijali!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".