Raskošna galerija Louis Vuittona

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Svjetski poznata francuska modna kuća Louis Vuitton ovog ljeta otvorila je galeriju u prostorijama svoje obiteljske vile
Vidi originalni članak

Svi znamo kako se ljeto najčešće veže uz događanja uz obalu, ali najpoznatiji francuski modna brend, bez čiji torba i kofera niti jedan celebrity ne odlazi na ljetovanje pobrinula se da vrući dani proteknu u znaku mode. Naime, u mjestu nedaleko od Pariza gdje se nalazi obiteljska vila Vuitton, otvorena je galerija ovog modnog carstva.  La Galerie, drugi je takav muzej koji se nalazi u ovom bogatom izdanju, a radi se o izložbenom prostoru manjeg, intimnijeg tipa koji odiše estetikom i luksuzom kakva je ujedno i tradicija ovog francuskog modnog brenda. Judith Clark, kustošica ovog muzeja objasnila je kako je ime Galerie namjerno odabrala jer, kako smatra, izraz „muzej“ povezuje se s prošlošću, dok „galerija“ predstavlja mjesto gdje se prošlost povezuje sa sadašnjošću. U galeriji se tako nalaze brojne eksponate koje svjedoče o dugovječnosti i uspješnoj povijesti ovog brenda. Svečanom otvorenju prisustvovala su poznata lica, a između ostalog i glumica Michelle Williams, zaštitno lice Louis Vuittona.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".