Luksuzna milanska oaza Ralph Laurena

Luksuz ima novo ime. Zove se Palazzo Ralph Lauren. Riječ je o novom poduzetničkom pothvatu svestranog američkog dizajnera Ralpha Laurena
Vidi originalni članak

Modni dizajner Ralph Lauren proširio je svoje carstvo te je odlučio otvoriti luksuzni klub na europskom tlu. Nakon što je lani otvorio svoj prvi Polo bar restoran u New Yorku, iste godine kasnije Ralph’s Coffee kafić na kultnoj Petoj aveniji, ovaj kreativni dizajner otvorio je svoj prvi klub i to u talijanskoj prijestolnici mode - Milanu. Ovaj luksuzni klub koji je otvoren tijekom milanskog tjedna mode, prostire se na čak 12 tisuća četvornih metara. Raskošni klub Palazzo Ralph Lauren rezerviran je isključivo za svoje privatne članove, a kao takvima u sklopu ovog ekskluzivnog kluba na raspolaganju stoji privatni kuhar i vanjska terasa.

Megalomanski klub Ralpha Laurena pobrinuo se i za najsitnije detalje za svoje bogate članove pa im tako na raspolaganju stoji krojačka radnja ako neki  od kupljenih komada odjeće treba prepraviti. Budući da se zaista radi o prostoru koji vrijedi iskoristiti u modne svrhe, plan ovog luksuznog privatnog kluba jesu i brojna takva događanja gdje će biti predstavljene razne mode kolekcije za nadolazeće sezone pred nama.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".