Prvi put nakon operacije abdomena Kate Middleton viđena je u javnosti u društvu svoje majke

Princeza Kate zadnji put se u javnosti pojavila na Božić, a sredinom siječnja hospitalizirana je u londonskoj klinici zbog “planirane operacije abdomena”
Vidi originalni članak

Prvi put otkako je sredinom siječnja podvrgnuta operaciji abdomena, Kate Middleton, princeza od Walesa viđena je u javnosti.

Jučer su snimljene i objavljene prve njene fotografije. Na njima se vidi kako se vozi kao putnica u vozilu koje vozi njezina majka, Carole Middleton, u blizini dvorca Windsor.

Kate je nosila tamni kaput i tamne okrugle sunčane naočale. Također ima ozbiljan izraz lica, kao i njezina majka, koja je također u tamnom kaputu. U njihovom društvu nije bio nijedan drugi član kraljevske obitelji, kao ni zaštitari koje često možemo vidjeti oko kraljevskog para.

Princeza Kate zadnji put se u javnosti pojavila na Božić, a sredinom siječnja hospitalizirana je u londonskoj klinici zbog “planirane operacije abdomena”. Palača se suzdržala od navođenja razloga za operaciju, ali Harper's Bazaar doznaje da nije bila kancerogena.

Palača je tada rekla da su Kateini angažmani odgođeni i da se neće vratiti na posao sve do Uskrsa, koji ove godine pada 31. ožujka. Dodali su da se Kate “nada da će javnost razumjeti njezinu želju da održi što više normalnosti za svoju djecu; i njezina želja da njezini osobni medicinski podaci ostanu privatni. Kensingtonska palača će stoga pružati ažurirane informacije o napretku Njezinog Kraljevskog Visočanstva samo kada postoje značajne nove informacije za podijeliti."

Nekoliko tjedana nakon toga vladala je tišina iz palače i ostatka kraljevske obitelji o Kateinom stanju. No, nakon što su se na internetu pojavila nagađanja o tome gdje se princeza nalazi, palača je rekla u izjavi koju je prošlog tjedna podijelila za Bazaar: "Bili smo vrlo jasni od samog početka da princeze od Walesa nema do Uskrsa i da će Kensingtonska palača davati novosti samo kada se nešto značajno dogodi.”

Lara Žigić mlada je ilustratorica koja stvara predivne dizajne: 'Kroz sliku žene mogu dočarati snagu, ali i nježnost'
Ovako cool mini suknju još nismo imali prilike vidjeti na zagrebačkim ulicama, no Zrinki pristaje kao salivena
Zgodna direktorica 'isfurala' klasiku s pomakom: 'Hlače sa zakovicama sam odabrala da budem malo punky'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".