Prvi pet friendly plesni studio u Hrvatskoj: Prihod od sata Edita Cebalo donira osječkom azilu za liječenje mačka Ronija

Na ulazu u dvoranu u Medulićevoj ulici, gdje se studio nalazi, smjestit će  kasica u koju će svatko tko dođe ubaciti 20 kuna, ili više, koliko želi. To je sve što treba izdvojiti za sat vremena plesa.
Vidi originalni članak

Želite prvi put zaplesati balet? Ili mu se vratiti nakon dugo vremena? Uz to biste voljeli nekome pomoći? Plesni studio Edite Cebalo ima sve: savršen termin koji odgovara svima - studentima, zaposlenima, umirovljenicima: srijeda, 19 sati. Uz to, na taj sat možete povesti svoje ljubimce.

Naime, ovo je prvi pet friendly plesni studio u našoj zemlji, a sav prihod od sata vlasnica studija Edita Cebalo odlučila je donirati azilu Osijek. Odnosno, njihovom mačku Roniju, koji se bori s opakom bolešću FIP, a lijek je iznimno skup.

Na ulazu u dvoranu u Medulićevoj ulici, gdje se studio nalazi, smjestit će  kasica u koju će svatko tko dođe ubaciti 20 kuna, ili više, koliko želi. To je sve što treba izdvojiti za sat vremena plesa.

- Nije nam važna razina znanja, godine, spol.... Svi su dobrodošli. Samo neka ponesu usku odjeću, masku i želju za plesom. Mi smo tu da vas uvedemo u magiju baleta - pojašnjava Edita.

Cebalo kaže da svi koji žele doći mogu se prijaviti na Facebooku. Dodaje da, ako dolaze s ljubimcem, neka jave - čisto da se zna koliko pasa, mačaka i drugih životinja stiže, kako bi sve prošlo savršeno. U studiju će biti osigurana voda za ljubimce, a vlasnicima se savjetuje da ponesu dekicu na kojoj bi njihovi krznati prijatelji mogli malo odspavati dok oni plešu.

- Balet je savršena tehnika. Želimo je približiti svima, da se u nju zaljube, da osvijeste koliko je tijelo voli. Kako bi rekla naša slavna balerina Ana Roje: u baletu ima mjesta za svakoga. To je zaista tako i zato su kod nas dobrodošli baš svi - zaključuje Edita.

Bili smo u Cat Caffeu: "Klaus dočekuje goste, Archibald krade slamke, a Timon se uvlači u torbe"

 

Ponovno nam je pozirao omiljeni par, vole se srediti za špicu: On je ljubitelj leptir-mašni, a ona kolekcionarka sova

Ako razmišljate o šišanju, a niste spremni za ultra kratku kosu, isprobajte dužinu koju frizeri nazivaju "sigurnom"

Što kažete na Ellin izbor tenisica? Neobičan model kombinirala je s genijalnim kaputom, a boje joj baš dobro pristaju

Odvjetnik čijoj kombinaciji nećete pronaći manu: Klasičan outfit nadopunio je čizmama koje su pravi spas u zimskim danima

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".