Prvi organski dodaci prehrani na našem tržištu

FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR FOTO: PR
Bio&bio trgovine prvi puta na našem tržištu predstavljaju organske vitamine i minerale s NOP ekološkim certifikatom.
Vidi originalni članak

Stručnjaci Royal Greena osmislili su inovativne formule potpuno prirodnih dodataka prehrani koje su posebne po tome što ne sadrže sintetske sastojke već su njihove formule bazirane isključivo na cjelovitim i prirodnim sastojcima. Novi certificirani organski dodaci  prehrani proizvedeni su bez sintetičkih izolata, bez aditiva te bez umjetnih sastojaka i sladila. Dobiveni su iz cjelovitih biljaka i superhrane čime se osigurava optimalna apsorpcija nutrijenata te maksimalna učinkovitost. U sastavu pojedinih Royal Green formula posebno su atraktivne adaptogene biljke poput sibirskog ginsenga i rhodiole, čime se unaprjeđuje njihov sinergijski učinak.

Linija nudi šest dodataka prehrani koje tijelo prepoznaje: Multi Woman i Multi Man | sinergija moćne rodhiole i super namirnica, kompleks za kosti | čisti biljni izvor minerala, vitamin D | prirodni „sunčev vitamin“ i organsku formula kurkume | moćna kombinacija za bolju apsorpciju. Proizvodi su dostupni u prodavaonicama Bio&bio, a cijene se kreću između 100 i 200 kuna. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".