Prve fotografije novog člana glumačke obitelji Perić

Samo u novom broju magazina Story
Vidi originalni članak

Prošli lipanj zauvijek će zlatnim slovima biti upisan u povijesti obitelji Jelene Jovanove i Stjepana Perića jer se tada rodio njihov sin Jakov. Koliko im je on uljepšao i oplemenio život, ne krije ovaj glumački par koji se zaljubio potkraj 2013. na setu serije ‘Tajne’, a bračne zavjete izrekli su 2015. godine.

Otkrili su nam kako su protekli prvi mjeseci roditeljstva, kome više nalikuje sin, ali i kako se nose sa svim nedaćama koje su obilježile prošlu godinu. Da privatnu sreću prati i poslovna, pokazali su novim projektima. Stjepana gledamo u seriji Nove TV ‘Dar Mar’, u kojoj glumi svećenika koji baš ne voli ljude, uskoro ga čekaju premijere dva filma, a u pripremi su i novi projekti. Ni Jelena ne miruje. Nedavno se vratila iz Makedonije gdje je snimila petu sezonu hit-serije ‘Prespav’, a na setu ju je pratio i mali Jakov. Cijeli intervju s Jelenom i Stjepanom pročitajte u novom broju magazina Story koji možete nabaviti od srijede, 20. siječnja.

Sportski komentator i voditelj na RTL-u Filip Brkić trenutačno u Egiptu prati rukometno prvenstvo, no u mislima je s trudnom suprugom te kćerkicom Barbarom, a za Story je otkrio sve o slatkom isčekivanju, rukometu i epidemiji.

Story donosi i priču o prekidu četverogodišnje veze glumice Gillian Anderson i scenarista Petera Morgana te sve o njegovoj romansi s producenticom Jemimom Khan.

Očekuje vas i zanimljiva priča o osmorici najboljih rukometaša na svijetu, bivšoj Miss Hrvatske Ivani Ergić te o Toniju Bošnjakoviću, čovjeku nesalomljiva duha, koji je nakon što mu je vlak prešao preko nogu, dokazao da je sve moguće, pa je tako osvojio i prvu hrvatsku parabiatlonsku broncu.

U novom Storyju pročitajte što modni urednici diljem svijeta predlažu za ovo proljeće, a očekuje vas još pregršt zanimljivog sadržaja.

Potražite novi Story na svim kioscima!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".