Prve fotografije malene LuLu

Chrissy Teigen na Instagram je stavila prve fotografije kćerkice Lune Simone rođene prije tri dana...
Vidi originalni članak

Manekenka i voditeljica Chrissy Teigan  na svom Instagram profilu podjelila je prve fotografije kćerkice rođene prije tri dana. Malena Luna Simone Stephens prvo je dijete voditeljice i njenog supruga pjevača Johna Legenda. Fotografija preslatke bebice koju je je Chrissy podjelila sa suprovog profila skupila je preko pola milijuna lajkova.

Par je zajedno od 2007. godine, a vjenčali su se krajem 2013. godine. Hit "All of Me" pjevač je komponirao upravo za Chrissy, a video za pjesmu su snimili zajedno uoči svog raskošnog vjenčanja u Italiji, na jezeru Como. U talk showu FAB Life Tyre Banks manekenka je priznala kako je pokušaj da postanu roditelji za nju i supruga bio "proces koji je potrajao pet-šest godina". Fotografija novopečena majka drži dijete skupila je preko 800 tisuća lajkova.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".