Provedite ljeto uz svjetske bestselere i Nikel vrhunsku prirodnu kozmetiku

Višestruko nagrađivani hrvatski brend Nikel vam uz svaki roman poklanja po jedan originalni proizvod
Vidi originalni članak

Želite li se ovog ljeta uistinu odmoriti i zaboraviti na sve brige, najbolji saveznik u tome bit će vam tri hit romana američke spisateljice Melody Anne. Ova ljetna trilogija donosi tri fatalne ljubavne priče milijardera. Uz svaku knjigu, nagrađivani hrvatski brend prirodne kozmetike Nikel vam poklanja po jedan originalni proizvod!

Budući da je ovo prvo izdanje autorice Melody Anne kod nas, dobro je istaknuti kako su njezini romani među najprodavanijim romanima s top liste New York Timesa i Usa Today. No, nisu ovo tipični “ljubići”. Autorica psihoanalitički pristupa svakom liku, postupno otkrivajući karaktere i pritom, odlično balansira dijaloge i situacije. Čitateljice će se lako poistovjetiti sa ženskim junakinjama, a za muškim junacima bez sumnje će uzdisati jer nisu samo lijepi i bogati nego su i velikodušni, dobri, neiskvareni.

Prva knjiga, koja je u prodaji od 30.svibnja, nosi naziv “Milijarderova pobjeda”, a svaki kupac uz nju će na dar dobiti Nikelovo ulje oko očiju. Druga knjiga “Milijarderov ples” u prodaji je od 6. lipnja, a uz nju dobivate Nikelov serum protiv bora oko očiju. Treću knjigu “Milijarderova ljubav” potražite u prodaji od 13. lipnja, dakako s darom – Nikelovom kremom oko očiju.

Knjige potražite na kioscima Tiska i iNovina, u Tisak media centre ili na mondo.hr. Cijena svake knjige je samo 49,90 kn.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".