Prostoria najavila tvorničku rasprodaju namještaja: Popusti se kreću od 20% do 70%

Prostorijin se outlet nalazi u Sv. Križu Začretje, a rasprodaja traje od 28. lipnja do 10. srpnja, odnosno do isteka zaliha
Vidi originalni članak

Domaći brend Prostoria na društvenim je mrežama objavio vijest o rasprodaji koji mnogi s nestrpljenjem čekaju. Tvornička rasprodaja u Prostorijinom Outletu počinje 28. lipnja i traje sve do 10. srpnja ili do isteka zaliha. Iz Prostorije kupce pozivaju da izaberu svoje najdraže primjerke namještaja iz Prostorije, s popustima od 20% do 70%.

Prostorijin se outlet nalazi u Sv. Križu Začretje, a radno vrijeme, kao i informacije o načinu kupnje, isporuke te mogućnosti plaćanja, možete pronaći na njihovim društvenim mrežama

Inače, iako su mlada tvrtka specijalizirana za proizvodnju namještaja, u svojoj kolekciji već imaju nekoliko hitova, među kojima se ističu stolac Monk, sofa Revolve i fotelja Polygon. Kako piše Living, Prostorijin dizajn prepoznat je i izvan granica Hrvatske, a svoj su rad predstavili na velikim sajmovima u Njemačkoj i Francuskoj.

Još od samih početala, njeguju pristup kod kojeg se u prvi plan stavljaju suradnja, razmjena znanja i iskustva između svih sudionika u proizvodnji namještaja. Također, Prostoria je mladim dizajnerima pružila mogućnost da istraže svoje ideje i dovedu ih do najviše razine dorađenosi sa svakog aspekta, od oblikovnog, preko funkcionalnog pa do tehnološkog. 

Kako piše Living, Prostoria u svojem rad koristi uglavnom lokalne materijale, a strateški su posvećeni istraživački orijentiranom dizajnu jer vjeruju da izvornost ima svoje mjesto na tržištu. Također, Prostoriji to predstavlja i specifičan izazov, pogotovo u vremenu kad nam se čii da smo vidjeli sve, odnosno kad se čini da je gotovo pa nemoguće osmisliti nešto novo i inovativno. 

Kako sami kažu, inspirirani su prije svega svakodnevnim životom i pričama, što se zatim održava u njihovom dizajnu, a u radu su vođeni strašću za kreiranjem kvalitetnog namještaja koji obogauje svakodnevni život. Kažu kako forma proizvoda prati njegovu funkciju, a na estetiku gledaju kao na osnovnu ljudsku potrebu. Dodaju kako pritom nisu zaboravili ni na razumne cijene, kako bi proizvodi bili dostupni što većem broju ljudi. 

 

Frajer sa špice u sportskom izdanju: 'Danas je toliko vruće da nisam mogao sakriti mišiće'
Prezgodna plesačica u mini-topu i trendi hlačicama: 'Kasnila sam pa sam ovo brzinski obukla u nadi da me nitko neće vidjeti'
Znamo kada počinje sniženje u Zari! Izdvojili smo najbolje komade po sniženim cijenama
Zgodna kozmetičarka u trapericama o kojima je mišljenje podijeljeno: Voljeli ih ili ne, njoj super pristaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".