Pronašli smo najljepšu Instagramsku kulisu: Polje lavande u istarskom izletištu Pekici pravi je mali raj

Nakon makova i suncokreta, došao je red i na prekrasnu lavandu koja, osim što osvaja mirisom, stvara i najljepše ljubičaste prizore
Vidi originalni članak

Na spomen spektakularnih prizora polja lavande, većini na pamet prvo pada Provansa. Ipak, da bismo uživali u čarobnim mirisima i prizorima, nije potrebno putovati sve do Francuske, nego se možete zaputiti (samo) do Istre. U izletištu Pekici, smještenom u unutrašnjosti Istre, skrivaju se najljepši prizori u svim nijansama ljubičaste. 

Gurmani će u izletištu uživati u tradicionalnim jelima, a možete se opustiti i u krajoliku, zahvaljujući, između ostalog, prostranim poljima lavande koja će zaljubljenicima u fotografiju poslužiti i kao prekrasna kulisa za fotografiranje. 

Nije neobično da su ovakvi prizori i popularne turističke atrakcije. Primjerice, osim Provanse, polja tulipana u mjestu Keukenhof nezaobilazna su adresa prilikom posjeta Nizozemskoj, a sad je i jedno domaće mjesto sve popularnije na društvenim mrežama. 

Polja lavande u cvatu u izletištu Pekici već su postale zvijezde društvenim mreža, a najljepše kadrove pronašli smo kod mnogo cura na Instagramu - svaka of fotografija mami nas da što prije posjetimo ovu ljubičastu oazu, uživamo u miru, ali i "okinemo" genijalnu fotku. 

Prizor koji će vam uljepšati dan: Makovi i polja kamilice u blizini Virovitice izgledaju prekrasno
Gledajte od doma: Za prvi dan proljeća, uživajte u prizorima najružičastije zagrebačke ulice
Prizor koji će vam uljepšati dan: Prekrasna dama s buketom cvijeća u kombinaciji koja nam nikad ne dosadi
Najslađi prizor sa zagrebačke špice: Tata razveselio kćeri na biciklu buketima cvijeća
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".