Profil koji će vas oduševiti i zabaviti: Ovaj se par svaki dan sredi i pleše na balkonu

U cijeloj situaciji trude se ostati pozitivni, a nama se čini da im to stvarno polazi za rukom!
Vidi originalni članak

Ketevan Giorgadze nalazi se iza profila @katie.one kojeg inače volimo zbog genijalnih fotografija s putovanja, kao i stylish odjevnih kombinacija kojima su pariški arondismani savršena kulisa. I dok je većina aktivnosti koje smo radili i uživali sada jednostavno stala, neki i dalje pronalaze način kako se zabaviti u karanteni, a Katie i njezin dečko pronašli su savršenu formulu. Naime, sebe i svoje pratitelje svakog dana razvesele videima u kojima plešu na poznate hitove.

Vidljivo je da se oboje odlično zabavljaju, a videa možete pronaći i pod hashtagom #katieonedanceMoramo primijetiti kako su i 'za po doma' oboje savršeno sređeni i odlična su nam inspiracija kad poželimo biti tip-top u izolaciji. 

Kate je u opisima rekla kako se trude ostati pozitivni, a istovremeno zahvalni na svemu što imaju:

- Ostanite bliski s voljenima, s obitelji i prijateljima. Oni su nam uvijek pomogli letjeti, čak i nakon naših najvećih padova. Ljubav nikad ne zaboravlja i uvijek je potpora. Držimo se zajedno i ne dopustimo ničemu da stane između nas, napisala je Katie ispod jednog od svojih videa, a s pratiteljima je podijelila i savjete za kreativnost koji se mogu pronaći u njezinim tutorijalima. 

U nastavku prenosimo nekoliko videa, možda i vas inspiriraju za nešto slično!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".