Prisjetili smo se poruka djevojčica povodom Dana žena: 'Imajte svoj cilj, borite se za svoja prava i budite ono što želite'

Prije dvije godine, školarke iz Osnovne škole Eugena Kvaternika u Velikoj Gorici, snimile su video povodom Dana žena i poslale snažnu poruku
Vidi originalni članak

U sklopu Dana medijske pismenosti i povodom Međunarodnog dana žena, s djevojčicama iz Osnovne škole "Eugen Kvaternik" u Velikoj Gorici, prije dvije godine snimili smo video čije su poruke jednako važne i danas. 

- Nije da kažem da su cure vrijednije od dečkiju, ali dokazano je da su žene bolje šefice jer mogu obavljati više poslova odjednom - rekla je tada Jelena. 

- Dobro je biti žena jer mogu biti što jesam i boli me briga za sve ostalo - ispričala je u videu Jelena i dodala da cure misle da moraju biti uvijek sređene, ali, dobar si, kaže, onakav kakav jesi. 

- Sad žene mogu raditi sve što žele, nema više da je određeno što smiju, a što ne smiju - ispričala je Dorotea i dodala:

- Budite svoje, ne brinite se kako izgledate jer ste savršene takve kakve jeste. 

- Poručila bih da ne odustaju i da se bore za svoja prava - rekla je Daria, a Jelena je dodala da cure trebaju biti ono što žele i ono što jesu. 

Svima bismo poručile da i dalje ustraju, da imaju svoj cilj i da prema njemu idu, da budu ono što žele i da budu ono što jesu, bila je zajednička poruka svih djevojčica.

- Ako se sami sebi sviđate, takve i ostanite! - rekle su u videu kojeg možete pogledati u nastavku:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odvjetnica ima najefektnije gležnjače na špici, a prošetala je gradom u društvu jednako stajliš prijateljice

Par od kojeg svi možemo učiti o stilu: Svaki nas put oduševe elegancijom i genijalnim smislom za modu

Jedan od najtraženijih trendova u kosi ovog proljeća bit će luksuzna nijansa zanimljivog imena - Louis Vuitton brineta

Ljupka Gojić Mikić u društvu kćeri Mari Dane i Mile Amelie: 'Kombinacije biramo prema guštu i osjećaju'

 

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".