Princeze na pistama

Princeze iz bajki zamijenile su slavne manekenke u projektu Gregoryja Masourasa koji je predstavio na Instagram profilu, a svojim zanimljivim prikazima osvojio je i slavne dizajnere.
Vidi originalni članak

Gregory Masouras iz Grčke na svom Instagram profilu predstavio je #AnimationInReality, projekt u kojem je slavne manekenke na fotografijama zamijenio likovima iz poznatih bajki, točnije njihove glave. Tako na pistama sada hodaju Mulan umjesto Kendall Jenner, Pepeljuga je zamijenila Alessandru Ambrosio, a Trnoružica Gigi Hadid. Možemo vidjeti i kako Ariel i Pepeljuga nose reviju za Dolce & Gabbanu za sezonu proljeće/ljeto 2016. godine, a osim na revijama, likovi iz bajke pojavljuju se i u reklamnim kampanjama. Snjeguljica je zablistala na Moschinovu plakatu u outfitu Jeremy Scotta, a zamijenila je Kate Perry.

Ne znamo koji je točno cilj ovog projekta, ali nesumnjivo zabavlja svojim interesantnim prikazima princeza u svijetu mode, a čak je i Marc Jacobs na društvenoj mreži podijelio Gregoryjev rad na kojem je prikazana Ursula iz Male Sirene na reviji spomenutog dizajnera. Odlična ideja, a mi se veselimo novim radovima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".