Princeza Charlotte slavi 5. rođendan: Iza slavljeničkih fotografija stoji i dirljiva gesta

Fotografije i ovog puta potpisuje Kate Middleton koja je preuzela ulogu službenog fotografa, kad je riječ o rođendaskim portretima
Vidi originalni članak

Prošlog je tjedna drugi rođendan proslavio maleni Louis, a kraljevska je obitelj oduševila javnost preslatkim fotografijama koje potpisuje Kate Middleton. Danas 5. rođendan slavi princeza Charlotte pa je Kate ponovno uzela fotoaparat u ruke i fotografirala Charlottein portret, ali i još tri fotografije koje imaju imaju dirljivu poruku. 

Kako piše Vogue, Kate Middleton petogodišnju je princezu fotografirala dok je pomagala u dostavljanju hrane umirovljenicima koji nisu u mogućnosti doći do nje zbog trenutačne situacije s pandemijom koronavirusa. Fotografije prikazuju Charlotte dok sudjeluje u pakiranju hrane, nosi vrećice i kuca na vrata, a kraljevska je obitelj sudjelovanjem u donacijama sve oduševila.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".