Princ William i kraljica Camilla pojavili se zajedno u javnosti nakon kontroverzi oko oporavka Kate Middleton

Katein oporavak postao je predmet kontroverzi posljednjih tjedana zbog internetskih nagađanja o njezinom zdravlju
Vidi originalni članak

Princ William pojavio se na javnom angažmanu usred kontroverzi oko njegove obitelji, posebice njegove supruge Kate, princeze od Walesa, koja je bila izvan svjetla pozornosti od svog posljednjeg službenog pojavljivanja u javnosti na Božić.

William se pridružio kraljici Camilli i drugim članovima kraljevske obitelji u Westminsterskoj opatiji na službi obilježavanja Dana Commonwealtha. Godišnjoj službi tradicionalno prisustvuju Kate, kao i Williamov otac kralj Charles III. Charles je bio odsutan s bogoslužja jer se i dalje suzdržava od javnih dužnosti nakon što mu je ranije ove godine dijagnosticiran rak.

Kate je ove godine propustila službu na Dan Commonwealtha dok se nastavlja oporavljati od onoga što je Kensingtonska palača opisala kao "planiranu operaciju abdomena" u siječnju.

Katein oporavak postao je predmet kontroverzi posljednjih tjedana zbog internetskih nagađanja o njezinom zdravlju: princeza od Walesa javno je viđena samo jednom od operacije, a William je nedavno propustio kraljevski angažman zbog, kako je palača rekla, "osobne stvari".

U nedjelju je kontroverza dodatno porasla nakon što su William i Kate podijelili fotografiju na društvenim mrežama na kojoj su Kate i njihovo troje djece, prinčevi George i Louis te princeza Charlotte, kako bi obilježili Majčin dan u Ujedinjenom Kraljevstvu. Fotografiju, koja prikazuje nasmijanu Kate okruženu svojom djecom, kasnije je povuklo nekoliko svjetskih novinskih agencija zbog zabrinutosti da je "manipulirana".

Jedna od agencija, The Associated Press, izjavila je u priopćenju da je povukla fotografiju "jer nakon bližeg promatranja, čini se da je izvor manipulirao slikom na način koji ne zadovoljava AP-ove foto standarde. Fotografija pokazuje nedosljednost u položaju lijeve ruke princeze Charlotte."

Kate se u ponedjeljak javno ispričala, priznavši da je uredila fotografiju i napisala da joj je žao zbog bilo kakve "zbrke" koju je fotografija izazvala.

"Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentiram s uređivanjem", rekla je Kate u izjavi. "Željela sam izraziti svoje isprike zbog bilo kakve zabune koju je izazvala obiteljska fotografija koju smo jučer podijelili. Nadam se da su svi koji slave imali vrlo sretan Majčin Dan."

'Ovo sam odjenula za promjenu jer inače ne nosim traper, a trendove tek povremeno pratim'
Svjetske agencije povukle sliku Kate Middleton zbog fotošopiranja: Princeza priznala da ju je ona uredila
Komentar na oskarovske haljine: Ništa od velike drame, dosadnjikavi outfiti i morske sirene

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".