Princ Louis danas slavi 3. rođendan: Vojvotkinja fotografirala trogodišnjeg dječaka na prvi dan vrtića

Ovo nije prvi put da je Kate Middleton na sebe preuzela ulogu fotografa i podijelila sretne trenutke iz kraljevske svakodnevice
Vidi originalni članak

Prije tri godine, svi su s nestrpljenjem čekali da vojvotkinja Catherine i princ William izađu iz rodilišta s prinovom, malenim princem Louisom. Čekanje je potrajalo nekoliko sati, a svijet je tada upoznao malenog princa koji danas slavi treći rođendan. Tim je povodom, tradicionalno, Kensingtonska palača na svojim društvenim mrežama podijelila rođendansku fotografiju trogodišnjeg Louisa. 

Iza rođendanske fotografije stoji upravo Kate Middleton, a nastala je ranije ovog tjedna. Vojvotkinja je malenog Louisa fotografirala na prvi dan vrtića, dok se vozio na biciklu. Na društvenim su mrežama iz Kensingtonske palače napisali kako vojvotkinja i princ sa zadovoljstvom dijele novu fotografiju princa Louisa. 

Inače, ovo nije prvi put da je, umjesto angažiranja službenog fotografa, Kate preuzela tu ulogu pa za slavljeničke prigode rado dijele fotografije na kojima je vojvotkinja zabilježila posebne trenutke iz njihovih života.

Podsjetimo, kako smo pisali ranije, na pojavljivanje prije tri godine dugo se čekalo - prvo je izašao princ William koji je rekao "vraćam se za minutu" te otišao po Louisevog brata i sestru, Georgea i Charlotte. Kad su se vratili, Charlotte je bila odlično raspoložena pa je mahala svim prisutnima te su se zajedno vratili u bolnicu kako bi pozdravili novorođenog brata

Frizura koju trebate isprobati ako ne preferirate česte odlaske u frizerski salon
Recept za brzu i preukusnu čokoladnu tortu od sastojaka koje sigurno imate u kuhinji
Sviđa li vam se košulja koja je "zavladala" Instagramom? Znamo gdje je kupiti, košta svega 149,90 kn
Traperice kakve nosi nasmijana ljepotica među favoritima su i ovog proljeća, a njoj baš dobro pristaju

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".