Princ George proslavio je 10. rođendan, a palača je podijelila presladak novi portret najstarijeg sina Kate i Williama

Protekla godina bila je važna za princa Georgea, koji je sada drugi u redu za britansko prijestolje nakon smrti kraljice Elizabete, a služio je i kao počasni paž tijekom krunidbe svog djeda, kralja Charlesa III.
Vidi originalni članak

Sretan 10. rođendan princu Georgeu! Nakon jučerašnjeg rođendana engleskog princa, Kensingtonska palača objavila je novi portret mladog princa, koji je ranije ovog mjeseca u Windsoru snimila fotografkinja Millie Pilkington.

Na slici se najstarije dijete princa Williama i Kate Middleton, princeze od Walesa, široko smije dok sjedi na kamenim stepenicama i oslanja ruke na noge. Nosi plavo-bijelu kockastu košulju s plavim hlačama, tamnoplave čarape i smeđe cipele.

Protekla godina bila je važna za princa Georgea, koji je sada drugi u redu za britansko prijestolje nakon smrti kraljice Elizabete, a služio je i kao počasni paž tijekom krunidbe svog djeda, kralja Charlesa III. Mladi član kraljevske obitelji također je pratio svoje roditelje na nekoliko kraljevskih angažmana, uključujući pojavljivanja na Trooping the Color i Wimbledonu.

Dok je princeza Kate prethodnih godina bila fotografkinja za rođendanske portrete svoje djece, sve tri ovogodišnje rođendanske fotografije djece iz Walesa snimila je Millie Pilkington. Za Charlottein osmi rođendanski portret, objavljen u svibnju, mlada je princeza pokazala osmijeh dok je sjedila u travi s njihovim psom.

U međuvremenu, Kate je stala pred kameru za fotografije Louisova petog rođendana, dok je gurala svog veselog najmlađeg sina po vrtu Windsor dok je sjedio u kolicima. Mladi princ je za portrete nosio udoban plavi pulover s crvenim i bež argyle ukrasom i plave kratke hlače, dok je Kate, koja je prikazana malo izvan fokusa, nosila bijelo-crni prugasti pulover.

Sa svevremenskom elegancijom nema greške: 'Volim neutralne boje i čiste linije, tek ponekad odjenem i neki uzorak'
Četiri frendice koje će vam uljepšati dan: 'Sređujemo se da budemo lijepe, to je potrebno biti svaki dan'
Haljina poput njezine stajliš je spas od visokih ljetnih temperatura: 'Ova mi se kombinacija učinila ljetna, ležerna i brza za odjenuti'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".