Princ George oduševio predsjednika Obamu i prvu damu

FOTO: Twitter user Kensington Palace FOTO: Twitter user Kensington Palace FOTO: Twitter user Kensington Palace FOTO: Twitter user Kensington Palace FOTO: Twitter user Kensington Palace FOTO: Twitter user Kensington Palace FOTO: Twitter user Kensington Palace FOTO: PR / My1stYears
Maleni princ George je zasjenio posjet Kenisingtonskoj palači američkog predsjednika Baracka Obame i njegove supruge Michelle - dočekao je bračni par odjeven u bijeli ogrtač, a britanske mame su pokupovale taj model ogrtača preko noći...
Vidi originalni članak

Sinoć su vojvotkinja Kate Middleton i njezin suprug William u Kensingtonskoj palači ugostili predsjednika SAD-a Baracka Obamu i njegovu suprugu Michelle Obamu. Ipak, zvijezda showa još je jednom bio mali princ George koji je američki predsjednički par upoznao odjeven u svijetloplavu pidžamicu, bijeli ogrtač i tamnoplave šlapice.

Stranica "Femail Fashion Finder" odmah je identificirala Georgeov ogrtač i izvjestila čitateljice da ga proizvodi brand "My 1st Years" i da košta 27 funti. Britanske mame do jutra su pokupovale sve ogrtače kako bi i njihovi klinci nalikovali na malog princa!

Zbog upoznavanja američkog predsjedničkog para George je dobio dozvolu da na spavanje krene 15-minuta kasnije, što je dobro iskoristio. Mali princ pozdravio je predsjednika, a zatim veselo skočio na konjića za njihanje kojeg je dobio na poklon upravo od Baracka i Michelle, te se igrao s mamom.

Prije upoznavanja s malim princom obitelj Obama su ispred kuće dočekali William, Kate i Harry. Kate Middleton je za tu priliku odabrala krasnu LK Bennett haljinu s dugim rukavima koju je upotpunila efektnom ali ne prenapadnom ogrlicom te je izgledala uistinu sjajno. No, ni Prva dama SAD-a nije zaostala za Kate, te je zablistala u čipkastoj suknji boje kože, majici i elegantnom kaputu.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".