Prije dvadeset godina prvi put smo javno upoznali Kate Middleton; evo kako je izgledala tada

U to vrijeme, Sun je objavio naslov "Napokon, Wills ima djevojku" na vrhu ekskluzivnih snimaka para kako zajedno uživaju na skijanju.
Vidi originalni članak

Kate Middleton danas je jedna od mnogima omiljenih princeza, a i jedan od najpoznatijih članova kraljevske obitelji. Buduća kraljica na sceni se pojavila kada je počela izlaziti s princem Williamom 2003. nakon njihova susreta na Sveučilištu St Andrews u Škotskoj. Par se naknadno vjenčao 2011. nakon nekoliko godina udvaranja, a kasnije su dočekali princa Georgea, princezu Charlotte i princa Louisa.

Zbog svoje dugogodišnje veze s Williamom, sadašnja princeza od Walesa bila je stavljena u središte pozornosti kao mlada osoba, imajući loš odnos s britanskim tiskom. U travnju 2004. godine Middleton je prvi put okusila pozornost medija, nakon što je prvi put snimljena s Williamom na švicarskim skijaškim stazama u Klostersu.

U to vrijeme, Sun je objavio naslov "Napokon, Wills ima djevojku" na vrhu ekskluzivnih snimaka para kako zajedno uživaju na skijanju. Bivša vojvotkinja od Cambridgea imala je samo 22 godine kada su se fotografije pojavile. Na zimskom odmoru tada su im se pridružili princ Harry, tadašnji princ Charles i neki drugi njihovi prijatelji.

Ubrzo nakon objave članka, Buckinghamska palača se oglasila, te su tvrdili da je Sun prekršio dogovor. Navodno su obećali da neće pratiti Williama nakon što se službeno fotografira s ocem.

Ispostavilo se da je fotografije njega i Kate Middleton snimio fotograf koji nije bio na platnom spisku tabloida. Predstavnik The Suna osudio je optužbe, rekavši da je njihova priča "100 posto istinita, stoga postoji snažan javni interes za objavljivanje ovih divnih fotografija."

Unatoč tome što su se Kate i William prvi put upoznali 2001. na koledžu, počeli su izlaziti tek dvije godine kasnije - kada je princ vidio Kate Middleton na modnoj reviji kako nosi prozirnu haljinu.

Dok je njihova veza trajala i ponovno se prekidala tijekom 2000-ih sve do zaruka 2010., tisak ih je beskrajno progonio kako bi stekli uvid u moguću buduću kraljicu. Mediji su čak označili Kate Middleton kao "Waity Katie", budući da je Williamu trebalo dosta vremena da je zaprosi.

Zatim 2011. godine, kada su se Kate i William vjenčali, njezina vjenčanica bila je u središtu pažnje i oduševila je brojne obožavatelje kraljevske obitelji. Medijima je tada bilo jasno da će Kate uskoro postati jedna od modnih uzora mnogima.

Kate Middleton je bila otvorena prema javnosti u vezi s prekretnicama otkako se udala za Williama, uključujući dijeljenje godišnjih rođendanskih fotografija njihove djece. U ožujku 2024. bila je još osobnija s javnošću kada je otkrila da joj je dijagnosticiran rak nakon što je podvrgnuta planiranoj operaciji abdomena dva mjeseca prije. Iako nije precizirala s kojom se bolešću bori, zahvalila je Williamu i svojoj obitelji na beskrajnoj ljubavi i podršci.

Društveni mediji i tisak pitali su se gdje je bila nakon zahvata, jer je tjednima nismo vidjeli dok se oporavljala. Internetom su harale zavjere o tome gdje se nalazi, a neki su čak vjerovali da je nestala. Kad je putem videa otkrila vijest o raku, mediji su se konačno povukli.

'Uvijek se super osjećam u bojama, a neonske boje osvježe svaku kombinaciju'
Ne znamo što nam je bolje u kombinaciji simpatične dame: 'Volim nositi smirene boje i bez previše uzoraka'
Modno osviještene prijateljice: 'Odabrale smo udobne i trendi kombinacije, a crna nam je omiljena ne-boja'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".