Prijatelji i poznanici opraštaju se od zagrebačkog obrtnika, vlasnika kultnog zagrebačkog salona 'Tom'

Za njegov salon u Boškovićevoj ulici kažu da je bio mjesto ugodnog druženja i dobre atmosfere. Marko Baričević preminuo je u 78. godini nakon kratke i teške bolesti
Vidi originalni članak

Obitelj, prijatelji i poznanici opraštaju se od Marka Baričevića, vlasnika kultnog zagrebačkog salona "Tom". Ispred salona u Boškovićevoj ulici zapaljene su svijeće. Kako su objavili na društvenim mrežama, obrtnik iz legendardnog zagrebačkog salona, preminuo je nakon kratke i teške bolesti u 78. godini života. 

I na društvenim se mrežama mnogi opraštaju od njega:

- Bio je fini gospodin koji je uvijek pitao "Kak' si?", "Kak' je tata?", "Kak' zdravlje?", pridržao vrata, kaput... Uvijek je imao lijepu riječ i bio optimističan. 

Baričevića opisuju kao "najvećeg gospodina među gospodom, starozagrebačkog obrtnika čiji je salon bio mjesto druženja i dobre atmosfere".

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".