Preslatke fotografije: Kate Middleton pozirala s djecom povodom obilježavanja Majčinog dana

Fotografije je objavila na službenom profilu, a mnogi su se oduševili
Vidi originalni članak

Princeza od Walesa, Kate Middleton, povodom obilježavanja Majčinog dana, objavila je nove fotografije na službenom Instagram profilu s kćeri Charlotte i sinovima Georgeom i Louisom, prenosi People.

"Sretan Majčin dan od naše obitelji vašoj", piše ispod dirljive obiteljske fotografije koja je u manje od jednog dana prikupila više od milijun oznaka 'sviđa mi se', te nekoliko tisuća komentara.

Na prvoj fotografiji Kate sjedi s djecom u krošnji drveta, dok na drugoj fotografiji koju je podijelila, nasmiješena princeza u naručju drži 4-godišnjeg Louisa, svog najmlađeg sina.

 Na slici koju je snimio fotograf Matt Porteous, Kate nosi bijelu košulju, plave traperice i bijele tenisice. Princ George (9) odjeven je u plavu polo majicu i crne kratke hlače, dok njegov mlađi brat princ Louis (4) nosi prugastu polo majicu i plave kratke hlače. Princeza Charlotte (7) odjevena je u džemper haljinu. Sudeći po njihovoj odjeći, fotka je snimljena u isto vrijeme kad i njihova posljednja božićna čestitka. 

Povodom Majčinog dana, fotografije na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji objavili su i kralj Charles III. te njegova supruga Camilla Parker Bowles. Na jednoj je fotografiji mladi kralj nasmiješeno pozirao kraj pokojne majke kraljice Elizabete II., a na drugoj Camilla sa svojom majkom.

"Svim majkama diljem svijeta i onima kojima nedostaju njihove majke. Mislimo na vas i želimo vam poseban Majčin dan - piše u objavi.

Najslađe fotografije koje ćete danas vidjeti: Kate Middleton fotografirala je princa Louisa za njegov 2. rođendan
Kate Middleton oduševila portretom za 40. rođendan: Izgleda spektakularno u raskošnoj crvenoj haljini
Zabilježila Kate Middleton: Povodom 7. rođendana, preslatka princeza Charlotte pozirala je s ljubimcem Orlom

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".