Poznati glumac Marko Braić otkrio nam je svoju beauty i lifestyle rutinu: 'Treniram da bih bio jak u glavi i u tijelu'

'Jedem sezonsku i organsku hranu, ne zato što je to trend, već je to nama priroda podarila da bi nas održala na životu', otkrio je zgodan glumac.
Vidi originalni članak

Zvijezda RTL-ove serije ‘San snova’ Marko Braić u ekskluzivnom foto sessionu snimljenom u predsjedničkom apartmanu zagrebačkog hotela Esplanade pozirao je kao nikada do sada te za DIVU STYLE otkrio svoju beauty i lifestyle rutinu. Vodi zdrav život te se drži pravila jednostavnosti, za njega vrijedi zlatna preporuka – manje je više.

– Volim prirodu i prirodno te njegujem svoj fizički izgled iz poštovanja prema životu. Ovaj fizički oblik mi je podaren i iz poštovanja prema tom daru njegujem ga i cijenim takvog kakav je. Ne jedem smeće i ne ljenčarim. Također, koristim sve mogućnosti koje mi je podario život, kao što su snaga i izdržljivost – istaknuo je Marko, zvijezda RTL-ove serije “San snova”.

Njegova je beauty rutina također jednostavna, drži se minimalizma.

– Kožu njegujem tako da na nju ne nanosim razne kreme i “kemiju”. Puštam je da ima svoj neki tok. Neka stvara uspomene. Ako nešto i koristim, to su maslinovo, kantarionovo ili kokosovo ulje – otkrio je popularni glumac. Smatra da je život za učenje i isprobavanje raznih stvari i iskustava.

– Kao dječak bio sam zaluđen “People are Awesome” na YouTubeu, to su bili moji “crtići”. Volim vidjeti što je sve čovjek sposoban napraviti, a za time se vodim i u vlastitom životu. Zanima me što sve mogu vlastitim tijelom, glasom, talentom, ako ga imam i koji je to... rukama, nogama, trupom, glavom... – ispričao nam je. Kad ga nešto zanima, tome se posveti sto posto.

– “Bacim” se u sve što me zanima i onda na tom putu učim. Je li to za mene, kako, koliko dugo, intenzivno se tome prepuštam – naglasio je Braić. Tako je otkrio crossfit, sport kojim se sada aktivno bavi.

– Ne treniram da bih bio zgodan, već da bih bio sposoban, moćan, jak i izdržljiv, kako u glavi tako i u tijelu. A onda izgled dolazi sam po sebi – logičan je i iskren. Naravno da sve to prati i prehrana, odnosno njegov meni na kojemu su samo zdrave namirnice i one od kojih ima koristi.

– Jedem sezonsku i organsku hranu, ne zato što je to trend, već je to nama priroda podarila da bi nas održala na životu. Na životu koji ćemo koristiti da joj zauzvrat pomažemo i koristimo ljepote koje je stvorila – smatra glumac.

Uz brojna snimanja ne ostaje mu puno vremena za hobije, no kad je slobodan, voli gledati omiljene videe na YouTubeu te se voziti motorom.

Magazin DIVA STYLE na svim kioscima za 5 eura. U njemu ćete pronaći i veliki intervju te ekskluzivni photosession s Anom Radišić: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zvijezde nove Dive Style su hrabre žene: Život je toliko prekrasan da se za njega vrijedi boriti!
Studentica u besprijekornom izdanju: 'Pratim trendove, ali ne bih nosila nešto što je prekratko i preotvoreno'
Teddy se nosi ove jeseni i zime: Izdvojili smo najbolje high street modele

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".