Poznata zagrebačka slastičarnica Meet Mia ima četiri nova ljetna okusa krafni koje vrijedi isprobati

Ove limitirane krafne dostupne su samo u petak, 2. lipnja, te subotu, 3. lipnja, a donose četiri nova okusa koja će oduševiti sve ljubitelje slatkog.
Vidi originalni članak

Ovaj vikend donosi nevjerojatne vijesti za ljubitelje krafni! Iako su obično dostupne samo za vrijeme fašnika, slastičarnica Meet Mia odlučila je iznenaditi svoje mušterije i ponuditi jedinstvenu seriju krafni s ljetnim okusima koje do sada nisu bili dio njihove ponude.

Ove limitirane krafne dostupne su samo u petak, 2. lipnja, te subotu, 3. lipnja, a donose četiri nova okusa koja će oduševiti sve ljubitelje slatkog. Vlasnica slastičarnice, Mia Salman, jedna od najuspješnijih mladih poduzetnica koja je već bila naša zvijezda naslovnice, za Divu je otkrila koji nas okusi očekuju u ponudi.

Prva uzbudljiva kreacija koju možete probati je krafna s kremom od kokosa i limuna koja je upotpunjena domaćim džemom od jagoda. Mješavina osvježavajućeg kokosa, svježe kisele note limuna i slatkog džema od jagoda stvara savršen balans okusa.

Druga krafna će vas očarati svojim bogatstvom i slasnim sastojcima. Stracciatella krema s komadićima tamne čokolade i čokoladnom glazurom je raj za sve čokoljupce. Svaki zalogaj ove krafne pružit će vam slatku eksploziju okusa i tekstura koje će vas ostaviti bez daha.

Za ljubitelje orijentalnih okusa, pripremili su krafnu s kremom od pistacija i vanilije koja je upotpunjena domaćim džemom od malina. Ova kombinacija slatkoće i blage gorčine pistacija, zajedno s aromatičnim okusom vanilije i svježinom malina, pružit će vam jedinstveno iskustvo u svakom zalogaju.

Posljednja, ali nikako manje važna, je krafna s kremom od bazge i marmeladom od marelice. Ova posebna kombinacija cvjetnih nota bazge i slatkoće marelice stvorit će pravu simfoniju okusa i unijeti osvježavajući element u vašu slasticu.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku da okusite nove, limitirane ljetne okuse krafne i uživali u ovim neodoljivim slasticama koje su rezervirane samo za ovo posebno razdoblje. 

Meet Mia inače je jedna od najboljih i najpoznatijih slastičarnica u Zagrebu, ima top ocjene na Woltu od korisnika, ali i od samog servisa, a vlasnica Mia nam je već ispričala kako je došlo do toga da krene u poduzetničke vode.

Kendall Jenner u najhrabrijoj kombinaciji do sad: Kratkom crnom haljinom prihvatila trend 'golog odijevanja'
Kate Middleton kao gošća na vjenčanju oduševila u elegantnoj ružičastoj haljini s potpisom Elie Saaba
Njezina je haljina jedna od najefektnijih na špici: 'Lijep je dan, pa sam se odlučila za veselu zelenu'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".