Potražite novi broj Ordinacije

Potražite u paketu uz Večernji list za 14 kn!
Vidi originalni članak

Novi broj Ordinacije krasi Aleksandra Dojčinović. Poznata dizajnerica otkriva kako je riješila problem bolnih leđa te koji joj rituali zdravlja i ljepote pomažu da se i u stresnim situacijama osjeća dobro i izgleda lijepo. Pročitajte i sve o imunitetu te doznajte koliko je zapravo snažan vaš unutarnji borac protiv bolesti. Također, doznajte sve o kandidi, koja se navodi kao uzrok mnogih nerazjašnjenih tegoba sa zdravljem. 

Ako još uvijek niste donijeli novogodišnje odluke, inspirirajte se onime što su odlučile poznate osobe i pročitajte koje su zdrave navike koje im donose zdravlje, mir i više energije

Rituali ljepote razlikuju se od područja do područja pa doznajte kako se njeguju Finkinje, zašto su Njemice tako fit i čemu Francuskinje duguju svoju ljepotu! 

Ne propustite ni doznati zašto su chia sjemenke supernamirnica koju možete ubaciti u svakodnevne recepte. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".