Posebna izvedba "Loptica"

Glumačka družina kazališne komedije Loptice najavljuje novu izvedbu uoči obilježavanja Međunarodnog Dana žena...
Vidi originalni članak

Petra Kurtela, Dunja Fajdić, Slaven Španović i Igor Baksa, 6. ožujka u 19.30 sati, u Zagrebačkom će gradskom kazalištu Komedija izvesti atraktivan omnibus posvećen međuljudskim odnosima i ljubavi. Uz smijeh i uživanje u nezaboravnoj kazališnoj priči koja će vas bez sumnje natjerati da se zamislite nad brojnim životnim situacijama, sjajna glumačka postava posjetiteljima priprema i nekoliko simboličnih iznenađenja.

„Tajna ljubavi prema dragim osobama za mene je u malim stvarima, svakodnevnim stvarima. Volim biti romantičan, pa ću za nadolazeći Dan žena svakako napraviti neku sitnicu za svoju zaručnicu, nešto 'naše'.  No kako bi moji prijatelji rekli, ljubav je kao cvijet i treba je zalijevati svaki dan. Zato uživajte s onima koje volite i pridružite nam se u jedinstvenoj izvedbi Loptica u kojoj slavimo upravo ljubav. “ – otkrio je glumac Slaven Španović.

Zanimljiva kazališna komedija u samo je nekoliko prikazivanja bez daha ostavila mnogobrojnu publiku, a zarazan humor, originalni dijalozi te majstorska režija i scenografija jamče vrhunsku zabavu i predstavu koja postavlja visoke standarde hrvatskih kazališnih komedija. Loptice u koprodukciji B GLAD produkcije i Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".