Posao sa strane

Suradnje između svjetski poznatih zvijezda i velikih modnih i beauty kuća nisu novost. Tako su i ove sezone odlučili udružiti snage i na tržište plasirati kvalitetne proizvode i modne linije s celebrity potpisom zbog kojeg ih brojni kupci žele još i više.
Vidi originalni članak

DAVID BECKHAM

Bivši britanski nogometaš potpisao je ugovor s beauty tvrtkom Biotherm. Kao njihov ambasador, lansirat će posebnu kolekciju Biotherm Homme.

GWEN STEFANI

Uvijek besprijekorno našminkana  glazbenica za Urban Decay kreirala  je snažno pigmentiranu paletu za cijelo lice pod nazivom B-A-N-A-N-A-S.

GWYNETH PALTROW

Glumica potpisuje kolekciju organske preparativne i dekorativne kozmetike Goop x Juice na bazi prirodnih ulja, voća i cvijeća.

PHARRELL WILLIAMS

Nakon brojnih kolaboracija, suradnja s modnom kućom Chanel došla je kao šlag na tortu. Glazbenik je sudjelovao u kreiranju kolekcije koja će biti dostupna u srpnju.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".