Popularna serija Emily u Parizu krenula je sa snimanjem, a nova sezona mogla bi nas odvesti čak i u Tokio

Snimanje četvrte sezone službeno je u tijeku, a glavna zvijezda Lily Collins nedavno je viđena na setu u Parizu
Vidi originalni članak

Netflixova popularna serija ‘Emily u Parizu’ vraća se s četvrtom sezonom, što je izazvalo uzbuđenje među obožavateljima diljem svijeta. Nakon što su prošle godine završili treću sezonu, fanovi nisu mogli dočekati novosti o daljnjim avanturama Emily Cooper u gradu svjetlosti.

Snimanje četvrte sezone službeno je u tijeku, a glavna zvijezda Lily Collins nedavno je viđena na setu u Parizu, zajedno s Brigitte Macron, suprugom francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, otkrivajući da će imati epizodnu ulogu u nadolazećoj sezoni.

Netflix i sama Lily Collins najavili su povratak serije u produkciju putem društvenih mreža u siječnju, što je izazvalo oduševljenje fanova diljem svijeta. Lily Collins, koja tumači glavnu ulogu Emily Cooper, podijelila je fotografiju na kojoj drži scenarij za "epizodu 401", potvrđujući početak snimanja četvrte sezone.

Glumica je na Instagramu podijelila svoje uzbuđenje povodom ponovnog susreta sa svojom ‘obitelji’ iz serije i najavila moguće neočekivane obrate u priči, uključujući putovanje u Rim. 

Osim Rimu, teaser video objavljen prošle godine nagovještava moguće putovanje u Tokio. Ta će putovanja vjerojatno dodati novu dimenziju seriji, donoseći nove kulise, kulture i zaplete.

Iako detalji o radnji četvrte sezone još uvijek ostaju tajnoviti, fanovi se već raduju novim epizodama i intrigantnim pričama koje donosi serija. Promjena lokacije pružit će priliku za nove scenarije, susrete s različitim likovima i upoznavanje novih kultura.

Četvrta sezona najavljena je još u siječnju 2022., nakon premijere druge sezone, a očekuje se da će privući pažnju gledatelja širom svijeta. Dok točan datum izlaska još nije objavljen, obožavatelji pretpostavljaju da bi se premijera mogla očekivati krajem prosinca 2024., s obzirom na dosadašnje uzorke objavljivanja prethodnih sezona.

Nedostaje nam još informacija o tome kako će Emilyova avantura izgledati u novim gradovima, ali jedno je sigurno - četvrta sezona ‘Emily u Parizu’ obećava nove uzbudljive avanture i nezaboravne trenutke.

Modna stilistica prošetala u outfitu koji ne bi svatko znao isfurati, a sjajno ga nadopunila dizajnerskim komadima
Zrnka i Miroslav, par u čijim modnim pričama iznova uživamo: Ona je ljubiteljica sova, a on - leptir mašni
Kate Middleton i ove je godine snimila novi rođendanski portret princa Louisa

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".