Popularna knjiga postaje film!

Fantastična knjiga "Djevojka u vlaku" ove je godine osvojila čitatelje diljem svijeta a sljedeće godine imati ćemo priliku gledati film snimljen prema knjizi...
Vidi originalni članak

Fantastična knjiga spisateljice Paule Hawkins "Djevojka u vlaku" ove godine osvojila je čitatelje i popela se na prvo mjesto najprodavanijih knjiga u 2015 godini, a sljedeće jeseni imat ćemo priliku gledati istoimeni film. Glavna ženska uloga već je pripala Emily Blunt a šuška se kako će glave muške uloge pripasti Justin Therouxu i Jared Letu. 

Iako se radnja knjige odvija u Londonu film će se snimati na ulicama New Yorka. Redatelj filma "The Help" Tate Taylor režirat će film a s obzirom na njegovo iskustvo pri ekranizaciji knjiga ne sumnjamo kako će rezultat biti fantastičan. Film će ugledati svjetlo dana 7.listopada 2016 godine a do tada pročitajte napeti triler koji je oduševio čak i kralja horora i krimića Stephen Kinga.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".