Popularna ilustratorica objavila super ilustracije u nošenju make upa: 'Ako nije na tvom licu, nije tvoja briga '

Zombijana, profil iza kojeg stoji Andrijana Vešović, uvijek nas počasti genijalnim ilustracijama s kojima se možemo poistovjetiti
Vidi originalni članak

Andrijana Vešović, na društvenim mrežama poznatija kao Zombijana, na dnevnoj nas razini veseli odličnim ilustracijama s kojima se nerijetko možemo poistovjetiti. Nakon što nas je oduševila ilustracijama namijenjene svima koji žele ošišati šiške, Zombijana se pozabavila još jednom beauty temom, a seriju ilustracija nazvala je "Alergijske reakcije i šminka".

Objave je popratila opisom "Ako nije na tvom licu, nije tvoja briga" i uz beauty proizvode poput ruža, pudera, maskare i olovke za obrve, navela najčešće komentare koje ljudi upućuju osobama koje šminku nose. 

Primjerice, alergijska reakcija na osobe s ružem je: 

- Šta će ti to? Stavi malo alzama i dosta, vjeruj mi! Čekaj! Šta? Koliko si ga platila? 

Alergijska reakcije na osobe koje nose maskaru je:

- Dobro, malo maskare je ok. Ali ništa drugo! Nisam ni maskaru naućčila da skinem skroz. Sve u svemu - maskara može. 

U nastavku pogledajte ostatak "alergijskih reakcija", a svi ćemo se složiti u jednom: barem jedanput smo doživjeli jedan od ovih komentara, zar ne?

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".