Ponovno ćemo uživati u divnim haljinama i romansi: Evo što nam sve nosi treća sezone serije Bridgerton

Treća sezona, čije je snimanje završilo u ožujku, temeljit će se na romansi između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton).
Vidi originalni članak

Treća sezona Bridgertona u mislima je mnogih, otkako je druga sezona premijerno prikazano još u ožujku prošle godine, a sada konačno imamo prvi uvid u ono što slijedi u novoj sezoni. Netflix je konačni objavio najavni video serije u kojoj glume Nicola Coughlan i Luke Newton kao glavne uloge te su otkrili par detalja o nadolazećim epizodama.

Uzimajući u obzir da je Bridgerton najveća Netflixova serija ikad, nije iznenađujuće da mnogi iščekuju nastavak ove drame. Treća sezona odstupiti će od redoslijeda osam knjiga autorice Julije Quinn, na kojem se temelji serija. Treća sezona, čije je snimanje završilo u ožujku, temeljit će se na romansi između Penelope Featherington (Nicola Coughlan) i Colina Bridgertona (Luke Newton).

Penelope i Colin dobri su prijatelji od početka prve sezone, ali nakon finala prošle sezone, Penelope je, čini se, konačno odlučila preboljeti svoju dugogodišnju zaljubljenost. Prema Netflixovom opisu, u trećoj sezoni također ćemo vidjeti Penelope kako rješava svoj razdor s Eloise Bridgerton (Claudia Jessie) koja je 'pronašla novog prijatelja na malo vjerojatnom mjestu', dok se Penelope bori da zadrži svoj alter ego Lady Whistledown ispod radara.

U lipnju 2023. Netflix je pobudio naše apetite za treću sezonu Bridgertona objavom novih fotografija. Na slikama iz prvog pogleda Penelope i Colin se vide kako nježno gledaju jedno drugom u oči. Na drugoj fotografiji, Penelope i Colin se pojavljuju kao u napetom trenutku, dok jedna slika prikazuje Penelope kako sjedi sama na sjedalu do prozora s rukama na licu – znak da će ova serija imati neke važne uspone i padove.

Želite li znati više o Bridgertonovoj nadolazećoj trećoj sezoni? Evo što sve znamo do sada.

Ima osam braće i sestara Bridgerton i osam romana. Do sada smo vidjeli priču o Daphne Bridgerton (Phoebe Dynevor), a druga sezona prati najstarijeg brata i sestru, lorda Anthonyja Bridgertona (Jonathan Bailey) – pa prema Quinnovim knjigama, treća bi trebala pratiti drugog najstarijeg brata Benedict Bridgerton (Luke Thompson). No, treća sezona zapravo će pratiti ljubavnu priču između 'Polin', poznate kao Penelope i Colina Bridgertona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Bridgerton (@bridgertonnetflix)

Sinopsis za treću sezonu glasi: "Od Shondalanda i nove voditeljice, Jess Brownell, Bridgerton se vraća u svojoj trećoj sezoni i otkriva da je Penelope Featherington konačno odustala od svoje dugogodišnje zaljubljenosti u Colina Bridgertona nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi o njoj posljednje sezone.

Međutim, odlučila je da je vrijeme da pronađe muža, po mogućnosti onog koji će joj pružiti dovoljno neovisnosti da nastavi svoj dvostruki život kao Lady Whistledown, daleko od svoje majke i sestara. Ali u nedostatku samopouzdanja, Penelopini pokušaji na burzi brakova spektakularno propadaju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Netflix US (@netflix)

U međuvremenu, Colin se vratio sa svojih ljetnih putovanja s novim izgledom i ozbiljnim osjećajem. No, obeshrabren je kada shvati da Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila takvim kakav je bio, hladnokrvno gleda prema njemu. Željan njezina prijateljstva, Colin nudi Penelope mentorstvo kako bi joj pomogao pronaći muža ove sezone. No, kada njegove lekcije počnu previše funkcionirati, Colin se mora uhvatiti u koštac s tim jesu li njegovi osjećaji prema Penelope doista samo prijateljski.”

Dok bi priča Penelope i Colina trebala zauzeti središnje mjesto u trećoj sezoni, ipak ćemo vidjeti kako će se razvijati romansa Kate i Anthonyja iz druge sezone. Kada je u pitanju Kateina nova uloga u visokom društvu, otkriveno je da ćemo vidjeti više ranjivosti nego prošle sezone.

Netflix je potvrdio da će treća sezona Bridgertona biti premijerno prikazana u dva dijela. Prvi dio bit će objavljen 16. svibnja 2024., a drugi dio bit će objavljen 13. lipnja 2024.

Izvrsna kombinacija financijske analitičarke pravo je osvježenje na zagrebačkim ulicama
Simpatična Katarina u kaputu koji krade poglede: 'Rozu boju u garderobu sam ubacila prije 2 tjedna'
Chic komadi iz nove kolekcije Zare idealni za prijelazno razdoblje

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".