Odlična nova kolekcija tajica Zoe Leggings

FOTO: PR/Zoe Leggings FOTO: PR/Zoe Leggings FOTO: PR/Zoe Leggings FOTO: PR/Zoe Leggings FOTO: PR/Zoe Leggings FOTO: PR/Zoe Leggings FOTO: PR/Zoe Leggings FOTO: PR/Zoe Leggings
Nova Adrenalin kolekcija poznatog domaćeg brenda Zoe Leggings, obradovala je sve obožavateljice.
Vidi originalni članak

Predstavljen je i popratni video kolekcije s ciljem da u svakoj ženi pobudi borca, ženu ratnicu, podsjećaju i ih da največi projekt na kojemu će ikada raditi su upravo one same.

Video je nastao u suradnji sa snimateljem i montažerom Rene Gallom, glazbu su osmislili rumunjski producenti Dual Shaman, za kosu i šminku zaslužna je Martina Medur (MM Beauty Studio), a u glavnoj ulozi promotivnog videa su fitness model Natalija Sirovica i sama dizajnerica brenda Zoe Leggings - Tamara Ivić.

Kolekcija je inspirirana dualnošću ženske energije koja suptilno utjelovljuje kontrast i sinergiju. Svaki odjevni predmet vješto je iskonstruiran iz kompleksnih dijelova, s naglaskom na kontrast između punih i prozračnih materijala stvarajući cjelinu koja pristaje, imponira i naglašava ljepotu ženskog tijela. Luksuzni materijali s inovativnim tehnološkim prednostima, kao što je svilenkasta talijanska lycra i dvije vrste transparentnih mrežica, upotrebljeni su za maksimalan komfor, prozračnost, izdržljivost i naravno, stil. 

Dualnost je prikazana i kroz printeve gdje oštre linije prikazuju snagu, dok uzorak leptirovih krila simbolizira nježnost i lakoću ženskog pokreta. Svaki odjevni predmet Adrenalin kolekcije je lako kombiniran, ali i upariv s ostatkom kolekcije. Bilo u teretani ili na špici, Adrenalin kolekcija pruža udobnost, trend i maksimalnu sigurnost i tijekom najtežih aktivnosti.

Kolekciju možete u cijelosti pogledati na stranici Zoe Leggings, a uskoro (7.10.) i pronaći u svim poslovnicama Polleo Sporta.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".