Pogledajte odaje nove vile Taylor Swift

FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM FOTO: INSTAGRAM
Na Forbosovoj listi sto najmoćnijih žena svijeta Taylor Swift se broji kao najmlađa, a to dokazuje i činjenica da se sa samo 25 godina njezina neto vrijednost procjenjuje na 240 miliona dolara. U svojem vlasništvu drži više od desetak nekretnina, a nedavno se tom popisu pridružila i kuća iz svima nam poznatog, Beverly Hillsa.
Vidi originalni članak

Ova nekretnina vrijedna 25 miliona dolara, sagrađena je čak 1934. godine, a povezuje se sa velikom glumačkom obitelji tog vremena prezimena Goldwyn. Njezin arhitekt Douglas Honnold nacrtao je kuću koja je uistinu san snova, pa se ne čudimo iz kojeg se razloga dojmila ovoj pjevačici. U svojoj mapi prekrasna vila broji šest spavaćih soba, pet kupaona, dva apartmana, knjižnicu, garažu, kino dvoranu, teniski teren, vanjski bazen i mnogo toga, a donosimo vam nekoliko slika kuće o kojoj možemo samo sanjati. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".