#Poertyforchange

Nesvakidašnje umjetničko druženje u samom srcu Zagreba...
Vidi originalni članak

U četvrtak, 10.ožujka u 11 sati u Kulturno informativnom centru u Zagrebu bit će predstavljen projekt  #Poetryforchange uz druženje sa škotskim konceptualnim umjetnikom Robertom Montgomeryjem koji će se, uz pomoć poznatog umjentika i grafitera Slavena Lunara Kosanovića, potruditi da sve okupljene inspirira i oduševi.

Naime,Montgomery se izražava stihovima koje postavlja na billboarde, pali ih, od njih radi umjetničke instalacije i na taj način pokušava učiniti promjenu u svijetu, poslati snažne poruke, mijenjati svijest javnosti…

Lunar će se, dakako, izraziti na sebi svojstven način, a društvo će nam praviti i Emil Matešić, konceptualni umjetnik i ravnatelj KIC-a.

Kroz cijelo druženje vodit će naš poznati radijski voditelj i komičar Luka Bulić.
Ne propustite...

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".