Počinje Floraart

Ovogodišnje 51. izdanje održat će se od 30. svibnja do 05. lipnja 2016. godine na jednoj od najljepših zagrebačkih lokacija, u parku Bundek...
Vidi originalni članak

Na više od trideset hektara otvorenog i dvije tisuće četvornih metara zatvorenog prostora, svoje aranžmane i cvjetne instalacije predstavit  će više od 150 izlagača iz Hrvatske te više od 10 inozemnih izlagača. U sklopu izložbe održava se i natjecateljski dio - Hrvatski kup florista i međunarodno natjecanje učenika srednjih škola u aranžiranju cvijeća, a organizirana je i prigodna prodaja cvijeća i sadnica. Osim izložbenog dijela, posjetitelji će imati priliku sudjelovati na brojnim promocijama i različitim stručnim tematskim predavanjima u Botaničkom vrtu. Neke od tema predavanja su: Botanički vrt – muzej na otvorenom, Zagrebački parkovi, Autohtone orhideje, Najljepši kućni vrtovi Zagreba i okolice, Biljni endemi nacionalnog parka Paklenica, Strogo zaštićene biljke hrvatske flore i mnoge druge. Također, teme koje možemo obraditi u sklopu najave izložbe su i cvijeće u prehrani, ljekovito bilje, aromaterapija, savjeti za aranžiranje cvijeća i druge.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".