Počelo je snimanje reboot verzije popularne Gossip Girl: Pogledajte snimanje prvih kadrova na stepenicama Metropolitana

FOTO: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL Gossip Girl, odnosno u hrvatskom prijevodu Tračerica, jedna je od serija koja je obilježila razdoblje između 2007. i 2012., kad su emitirane prva i posljednja epizoda. Mnogi su je gledali sa "zakašnjenjem" pa ih je razveselila činjenica da se serija sad može pronaći i na Netflixu. FOTO: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL One koji su seriju odgledali još prije osam godina, razveselit će vijest da je počelo snimanje 'reboot' verzije, najavljene još u ljeto 2019. godine. FOTO: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL Neki od prvih kadrova snimljeni su na legendarnim stepenicama muzeja Metropolitan, gdje su vrijeme provodile i akterice originalnog izdanja, Serena, Blair i ostatak društva. FOTO: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL Kao i u originalu, Stephanie Savage i Josh Schwartz su izvršni producenti, dok je scenarist Joshua Safran, koji je također sudjelovao u originalnoj verziji. FOTO: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL FOTO: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL Kao i u popularnom originalu, serija prati društvo s Manhattana, a radnja se dotiče i društvenih mreža koje danas imaju znatno veći utjecaj, u odnosu na razdoblje prije osam godina. FOTO: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL Najavljeno je da će reebot imati 10 epizoda, a dok ih s nestrpljenjem čekamo, možemo uživati u prizorima prvih kadrova s nekim novim newyorškim klincima. FOTO: Dylan Travis/ABACA/PIXSELL Što se tiče starih likova, Glamour piše kako još nije sigurno hoće li se itko od njih pojaviti u rebootu, ali se obožavatelji nadaju da hoće, makar o nekoliko epizoda.
Nove epizode najavljene su za 2021. godinu, a još uvijek se ne zna hoće li se itko iz originalne verzije pojaviti u rebootu
Vidi originalni članak
Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".