Pitti Immagine Uomo 2016.

Ulice čarobne Firence poslužile su kao modna pista...
Vidi originalni članak

Posljednja tri dana čarobne ulice Firenze preplavili su modno osvješteni muškarci koji su pristigli na prestižan Pitti Immagine Uomo, festival muške mode koji se održava dva puta godišnje i predstavlja manje i vrlo male luksuzne brendove iz Europe, Japana i Amerike.

Ipak, najzanimljivija pista je ona ulična. Tih dana teško se odlučiti tko je najbolje odjeven muškarac. Savršeno krojena odijela, najfiniji materijali i kožnate cipele samo dodatno ističu zanimljivim modnim detaljima.

Tako ćete ovdje sresti muškarce koji vrlo hrabro gradom šetaju s lulom u ustima, s avangardnim šeširima i naočalama na glavi ili pak rukavicama i šalovima u eklektičnim bojama. Ne znamo za vas, ali mi smo oduševljeni. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".