Pitali smo Zagrepčane koja su najromantičnija mjesta u gradu! Jedna nam je gospođa dala i ideju gdje zaprositi nekoga

Napravili smo đir po centru Zagreba i provjerili gdje Zagrepčani idu kad žele biti romantični... Najpopularniji su parkovi!
Vidi originalni članak

Zrinjevac, Gornji grad ili možda Maksimir? Ako je suditi prema odgovorima Zagrepčana, Zagreb je uistinu romantičan grad jer svatko ima nekog svog favorita. Ipak, prednjači centar grada s, prema mnogima najljepšim parkom, Zrinjevcem. Tu su još i Gornji grad, Maksimir, noćne šetnje praznom Ilicom, ali i Jarun, kako nam je otkrila jedna dama: 

Pa ipak taj naš Jarun nekak' mi je najljepši i ti restorančići, ako zatreba i zaprositi djevojku, ima mjesta lijepih… Tako da mislim da je stvarno zalazak sunca prekrasan na Jarunu. Ima još ljepota, i Maksimir je naš lijep, stvarno ima i tamo lijepih mjestašaca kraj labudova… Ima romantičnih mjesta u Zagrebu, kako da ne! Na Sljemenu isto, na Tomislavcu je gore prekrasno, cijeli Zagreb se vidi. Ima puno mogućnosti gdje se mogu iskazati osjećaji i gdje se može zaprositi suprotna strana, naravno. Možda nekad i ženska zaprosi, danas su moderna vremena, nego šta!

Što su nam Zagrepčani još otkrili, a možda i dali super ideju za romantičan spoj, otkrijte u videu:

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".