Pet prijateljica pokrenulo akciju u kojoj je prikupljeno više od 100 tisuća eura u 24 sata za pomoć Zagrebu

U prikupljanju na platformi GoFundMe do sad je sudjelovalo više od dvije tisuće donatora
Vidi originalni članak

Nakon što je Zagreb pogođen jakim potresom, pet Zagrepčanki koje žive u Amsterdamu odlučile su pokrenuti kampanju za financijsku pomoć kako bi prikupile 100 tisuća eura. Ni 24 sata nakon pokretanja akcije na platformi GoFundMe, prikupile su više od nevjerojatnih 100 tisuća, čime su došle gotovo do cilja, a u prikupljanju je sudjelovalo više od dvije tisuće donatora.

Jedna od pet djevojaka je i Anamarija Užbinec koja je za elle.hr rekla što planiraju s prikupljenim novcima:

- Kontaktirale smo bolnice, ured za upravljanje hitnim situacijama i nacionalni stožer civilne zaštite. Do kraja dana ćemo znati s kojom količinom novca raspolažemo i gdje je najbolje usmjeriti novac. Htjele bismo pomoći onima kojima je najpotrebnije što prije.

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".