Par proslavio 60. godišnjicu braka divnom serijom fotografija: Nosili su odjevne kombinacije kao i na dan vjenčanja

Fotografkinja Katy Autry fotografirala ih je u jednom polju u Nebraski, a par je rekao kako su se oduvijek slagali zbog gotovo identičnih pogleda na svijet
Vidi originalni članak

Par iz Nebraske u braku je 60 godina, a veliku godišnjicu braka proslavili su spektakularnim photo sessionom u odjevnim kombinacijama koje su nosili i na dan vjenčanja prije šezdeset godina. Marvin i Lucille Stone poželjeli su pozirati dok se drže za ruke i plešu u jednom velikom polju u Nebraski, a sve preslatke trenutke dokumentirala je fotografkinja Katy Autry, prenosi Daily Mail

88-godišnji Marvin nosio je crni smoking i matchy-matchy mašnu, dok je 81-godišnja Lucille nosila prekrasnu čipkastu vjenčanicu koju je sama sašila. Vjenčali su se 1960. godine u luteranskoj crkvi u Sterlingu u Nebraski - Marvin je imao blizu 29 godina, dok je Lucille bila 22-godišnjakinja. 

- Bilo je to tipično vjenčanje. Pastoru koji nas je vjenčao to je bila prva svadbena ceremonija. Imao je malu tremu, ali je sve odlično napravio, rekao je Marvin, a Lucille je dodala da je njezin tata plakao na vjenčanju:

- Mama je blistala, oboje su mislili da je Marvin savršen za mene, a velika je stvar kad roditelji tako misle o osobi za koju se udaješ.

Imali su slično djetinjstvo tijekom Velike ekonomske krize, odnosno Velike depresije, a sebe opisuju kao prilično konzervativne.

- Marvin je rođen početkom početkom tridesetih, a ja sam par godina kasnije iznenadila svoje roditelje, rekla je Lucille, a Marvin je dodao da se njihovi pogledi na svijet gotovo u potpunosti poklapaju. 

- Oboje smo radili kao učitelji, imali smo slične ciljeve u životu i znali smo u kojem smjeru želimo ići. Nismo se uvijek slagali oko svega, ali imamo iste vrijednosti u životu pa sve dobro funkcionira. Znali smo se prepirati i bilo je neslaganja, no to su sve sitnice. Kad je riječ o velikim stvarima i dogovorima, uvijek smo isto razmišljali, rekao je par. 

Fotografkinja je podijelila fotografije na društvenim mrežama, gdje su prikupile brojne pozitivne reakcije. U komentarima su ih proglasili couple goalsom i čestitali im na velikoj obljetnici. 

PR specijalistica o organizaciji vlastitog vjenčanja u koronakrizi: 'Nepotrebno je uzrujavati se, za sve postoji rješenje'
Kako izgleda savršena vjenčanica? Evo kako ju je opisalo više od 80 tisuća mladenki diljem svijeta
Klara i Zvonimir vjenčali su se u doba korone: Uz inspekciju i mjerenje temperature, ipak su se odlično zabavili

Zbog koronavirusa odgodili svibanjsko vjenčanje, no s Tulovih greda imaju najljepše uspomene

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".