Ovog Uskrsa uživamo u slasticama iz Magnolije: Kolačima i tortama iz uskrsne ponude teško je odoljeti

Magnolia je svojom ponudom za Uskrs još jednom potvrdila svoju dugogodišnju prepoznatljivost po izvrsnim kolačima i tortama
Vidi originalni članak

Iako nas Magnolijina ponuda slastica veseli kroz cijelu godinu, uvijek sa znatiželjom čekamo što su pripremili za Uskrs. Proljeće nam je došlo na velika vrata i veselimo se kavama, a svaka je kava uvijek slađa kad je upotpunjena omiljenim kolačem ili tortom. Želite li u vrhunskim slasticama uživati i u svojem domu, u Magnoliji imaju sve potrebno za najslađi Uskrs.

U ponudi su torte, boxevi, a bez obzira na to volite li moderne ili tradicionalne kolače, na omiljenoj zagrebačkoj slastičarskoj adresi pronaći ćete dozu slatkog za sebe.

Jaja od najfinije čokolade, macaronsi i lolipopsi, kolači s poznatim uskrsnim motivima te divne torte koje izgledaju poput malih umjetničkih remek-djela - zbilja je teško odlučiti koju slasticu odabrati. Štogod izabrali, možete biti sigurni da će se savršeno uklopiti na uskrsni stol ili biti odličan dar dragoj osobi, pogotovo ako se radi o ljubiteljima vrhunskih slastica. 

Magnolia je svojom ponudom za Uskrs još jednom potvrdila svoju dugogodišnju prepoznatljivost po izvrsnim kolačima i tortama, personaliziranoj usluzi i vjernoj klijenteli koja uživa u suvremenim izvedbama tradicionalnih recepata. Želite li uživati u desertima s Magnolijinim potpisom, narudžbe putem telefona i maila primaju još svega nekoliko dana pa - požurite!

 

Sviđaju li vam se traperice kakve nosi zgodna crnka? Ne pristaju svakome, a ona ih baš dobro kombinira!

Frizura koju ćemo u novoj sezoni viđati svuda, a profesionalci kažu da je super izbor za svaku dužinu i teksturu

Vinkovčanka fantastičnog stila u izdanju koje ne prolazi nezamijećeno: 'Volim cipele koje su drugačije i upečatljive'

TikTok hit koji vrijedi isprobati: Lagani puder odlične pokrivne moći koji je dostupan i kod nas

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".